Agenda

Colors i formes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Colors i formes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Colors i formes

Marie Carmen Fresnel s'inspira en el medi ambient exòtic i vibrant que posseeix la cultura brasilera per materialitzar a través de la pintura les seves percepcions més abstractes, dissenyant obres geomètriques i fluides, que desafien la lògica de la imaginació i l'irreal.

Museu de la Moto. Canillo.

Fins al 10 de setembre.

TALLERS

Taller de pintura amb aquarel·la "Decorem el Santuari de Meritxell” · Activitats Thyssen setembre

Taller obert a les famílies, que podran crear les seves obres inspirades en el santuari de Meritxell. Durant les sessions, experimentaran amb la tècnica de l’aquarel·la amb l’objectiu de personalitzar amb colors llampants el patrimoni arquitectònic del santuari. Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Horari: 11 h i 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Integrats’

Exposició a càrrec del Grup Folklore Casa de Portugal. Recull fotogràfic de 14 instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies. Palau de Gel. Canillo.

Fins al 10 de setembre.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Horari: De dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de 15 a 19 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’Antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella.

Fins l’1 d’octubre.

‘La Vuelta’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Entrada gratuïta.

Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d'Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 6 de gener del 2024.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener del 2024.

‘Refugiats. Andorra, país d'acollida’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra, i plantejar una reflexió sobre el moment actual.

Cal Pal. Ordino.

Fins al 16 de març del 2024.

tracking