Televisió

Canvi de plans

HBO Max retarda al gener de 2024 l’estrena de la quarta temporada de ‘True Detective’. La vaga d’actors i guionistes de Hollywood pot haver motivat la decisió

Jodie Foster en un moment de la quarta temporada de 'True Detective'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esperada quarta temporada de True Detective veurà retardada l’estrena respecte al que estava previst. Tot i que HBO no havia posat data concreta en el calendari, sí que havia avançat que la sèrie formava part del seu catàleg de llançaments per al 2023. De fet, les primeres imatges d’aquests nous capítols van aparèixer dins del videoresum amb les principals apostes de Max –substituta de la plataforma HBO Max, sorgida de la fusió dels seus continguts amb els de Discovery+–, per als primers mesos.

Finalment, la cadena de Warner Bros, Discovery, ha alterat els plans, i ha passat el retorn de la franquícia al gener de 2024, tal com figura al seu web. No hi ha explicació oficial per a la modificació de l’estratègia inicial, però cal recordar que la vaga d’actors i guionistes als Estats Units està té efectes en les estrenes més destacades dels diferents estudis. Cal recordar que, durant l’aturada (que en el cas dels intèrprets compleix aquests dies el segon mes) els actors i les actrius que la secunden no poden promocionar cap dels seus projectes, tret que el sindicat (SAG-AFTRA) realitzi exempcions, sovint pel que fa a produccions independents.

La nova entrega de True Detective significarà el primer gran paper de Jodie Foster a televisió, acompanyada aquí per Kali Reis. John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc i Joel D. Montgrand completen el repartiment de la quarta temporada. Issa López, responsable de l’aplaudit film Tigers Are Not Afraid, és la directora de tots els episodis, a més de guionista, al costat d’Alan Page Arriaga.

La quarta temporada de la ficció antològica es desenvolupa en una estació d’investigació a l’Àrtic, de la qual les dues protagonistes hauran d’investigar la desaparició dels sis ocupants.

tracking