Televfgis

Les sèries del mes (III)

HBO Max aposta per un reconegut thriller britànic, ‘Wolf’, mentre Netflix es prepara per acomiadar ‘Sex Education’ amb l’estrena de la quarta temporada.

Mel Gibson en un moment de 'The Continental' (Amazon Prime Video).

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wolf, 14 de setembre a HBO Max. La plataforma HBO Max aposta aquest setembre pel thriller britànic Wolf, que relata la història d’una adinerada família que és víctima dels jocs macabres d’un terrible psicòpata. Atrapats i terroritzats en la seva pròpia casa, resen perquè algú vingui a rescatar-los. Wolf recrea un món “de crim, horror i humor negre”, assegura el servei d’streaming.

-Las viudas de los jueves, 14 de setembre a Netflix. Després de la publicació de la novel·la original de 2005, escrita per l’argentina Claudia Piñeiro, i el film de 2009, aquesta sèrie de producció mexicana reviu ara a Netflix la història de l’afable comunitat de Las Cascadas, on comença a descobrir-se una trama de crims i infidelitats després que Teresa (Irene Azuela) trobi al seu marit (Omar Chaparro) i els seus dos millors amics morts.

-Sex Education (T4), 21 de setembre a Netflix. La quarta i última temporada d’una de les sèries més exitoses de Netflix està marcada pel trasllat dels seus protagonistes a l’institut Cavendish Sixth Form després del tancament de Moordale, el seu antic centre. Allà, Otis (Asa Butterfield) reobre el seu consultori sexual clandestí en un ambient més obert, on els alumnes estan acostumats a tenir jardí comunitari, educació en la sostenibilitat i exercicis de ioga diàriament.

-The Continental, 22 de setembre a Amazon Prime Video. Aquesta sèrie serveix de preqüela a la reeixida saga del sicari John Wick, i mostrarà a Prime Video (estrena el dia 22) els orígens, a la Nova York dels anys setanta, de l’hotel que dona nom a la sèrie. A través de la història del seu gerent, el jove John Winston Scott (Colin Woodell), i amb un repartiment en el qual destaca Mel Gibson, els espectadors podran contemplar com en aquest indret els assassins i sicaris tenen carta blanca per delinquir amb el suport del servei.

tracking