Agenda

Itinerari moments

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Itinerari moments

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Copa del món UCI de BTT 2023

El Bike Park la Massana acull un any més la Copa del Món de BTT de la Unió Ciclista Internacional. Bike Park Pal Arinsal. La Massana. Fins al 27 d’agost.

MÚSICA

Concert de Iaraké

Concert del grup Iaraké. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de setembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’Antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins l’1 d’octubre.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

‘Refugiats. Andorra, país d’acollida’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra, i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

ITINERARI

Itinerari moments

És un camí de benestar que t'ofereix la possibilitat de fer la teva descoberta personal. És un camí curt i de fàcil accés, pensat perquè desconnectis de la rutina i les presses que imposa el ritme accelerat de la nostra societat.

Canòlich. Sant Julià de Lòria.

tracking