Agenda

Vibrand Quartet

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Vibrand Quartet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Manu & The Vodka’s - SAbors d’estiu 2023

Concert del grup andorrà Manu & The Vodka's. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

DJ’s Sound Beats - SAbors d’estiu 2023

Sessió de DJ amb música Techno - House a càrrec de DJ's Sound Beats. Hora: 21 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Vibrand Quartet

La banda interpretarà temes personalitzats d’una manera sorprenent, de bandes mítiques. Hora: 21 h. Dagda Irish Pub. Canillo.

ACTIVITATS INFANTILS

Tallers infantils

Jocs del món és un recull de jocs dels 5 continents que prenen vida a la plaça per a infants. De 2 a 99 anys. Hora: 17.30 h. Canillo.

ITINERARIS

Itinerari per la vall d’ENclar

Deixeu-vos acompanyar per un guia ecoturístic per explorar la vall d’Enclar i la vall de Santa Coloma, de gran valor faunístic al Principat pel fet d’acollir la població d’isards més important tant en extensió de territori com en nombre d’exemplars. Hora: 9.30 h. Andorra la Vella.

L’Anton Fiter i Rossell espera una visita

El doctor Anton Fiter i Rossell, veguer episcopal i autor del cèlebre Manual Digest, espera amb ànsia la visita d’un antic company d’estudis de la Universitat d’Osca. Li vol ensenyar el país, però el doctor Picatoste, el seu amic, no és aquell jove de bon caràcter amb qui va compartir aula. Visita teatralitzada al Barri Antic, visita en castellà. Hora: 18 h. Centre històric. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

Fhasa, la llum de la seva llar

Anys trenta. La Sra. Rosa busca inversors per construir salts d'aigua que generin electricitat suficient per vendre-la i aconseguir diners per modernitzar el país. La Lluïsa i la Carmeta són les dones de dos treballadors de FHASA que clamen les seves inquietuds i queixes. Mentrestant, la Sra. Rosa intenta que no trunquin els seus plans per obtenir la inversió que necessita. No et perdis el desenllaç! Hora: 19.30 h. Camí hidroelèctric d'Engolasters. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de setembre.

tracking