Agenda

Los Bozzan Dukes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Los Bozzan Dukes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA

Visita guiada a la farga del Madriu

Animeu-vos a conèixer la Farga del Madriu amb els tècnics de Patrimoni Cultural. Hora: de 15 a 18 h. Vall del Madriu-Perafita-Claror. Escaldes-Engordany.

ITINERARIS

Visita de Santa Coloma

El recorregut passa per la vall de Santa Coloma i ofereix una visita exterior i interior d’una de les esglésies preromàniques més antigues i emblemàtiques dels Pirineus, fins a arribar al jaciment de la Roureda de la Margineda. Hora: 9.30 h. Santa Coloma. Andorra la Vella.

MÚSICA

Vespres d’estiu a Encamp

Companyia King Creole. Hora: 19 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

Alys Paramá

Concert d’Alys Paramá. Hora: 20.30 h. The Roof Top Van. Escaldes-Engordany.

The Autòctons

Concert del grup The Autòctons. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Sessió reggaeton

Sessió de DJ amb música Reggaeton de DJ Marc Montalvo. Hora: 21 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Los Bozzan Dukes

És una banda multinacional, estan especialitzats bàsicament en antigues cançons criolles franceses de Nova Orleans, Haití, Martinica, dels anys 30 i 40, que interpreten en crioll francès amb variants afrocaribenyes. El resultat és una música directa que connecta ràpidament amb el públic que no para de ballar. Hora: 19 h. Antiga Caserna de Bombers. Andorra la Vella

CURSOS I TALLERS

La taca, treball del figuratiu a l’abstracte

Entendre l'art abstracte a partir de l'art figuratiu. Construir per destruir a partir d'un referent, anar desdibuixant fins a arribar a l'emoció en estat pur. Hora: de 10 a 13 h. La Capsa, espai de creacions. Ordino.

FESTES I TRADICIONS

Festivitat de Sant Bartomeu

12 h. Missa.

17.30 h. Taller infantil. Jocs gegants.

Hora: 12 h. Soleu. Canillo.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Copa del món UCI de BTT 2023

El Bike Park la Massana acull un any més la Copa del Món de BTT de la Unió Ciclista Internacional, amb la disputa de tres especialitats: cross-country olímpic (XCO), short cross-country (XCC) i descens (DHI), tant en categoria masculina com femenina. La cita andorrana serà la novena del calendari internacional de l’UCI d’enguany. Bike Park Pal Arinsal. La Massana. Fins al 27 d’agost.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista lo Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

tracking