Televisió

El retorn de 'Frasier'

Paramount + ha anunciat que el 12 d’octubre estrenarà la seqüela de la sèrie ‘Frasier’ amb els seus dos primers episodis, seguits d’una estrena setmanal.

Kelsey Grammer, l'actor que dona vida a Frasier.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paramount+ ha anunciat que el 12 d’octubre estrenarà la seqüela de Frasier amb els seus dos primers episodis, seguits per una estrena setmanal cada dijous. A nivell internacional, Frasier s’estrenarà un dia després, amb nous episodis disponibles tots els divendres. A més, CBS emetrà els dos primers episodis el 17 d’octubre.

Kelsey Grammer torna per interpretar el personatge protagonista, que ha tornat a Boston, on tots coneixen el seu nom, ja que el seu fill adult Freddy (Jack Cutmore-Scott) és bomber. Frasier també està embarcat en un nou capítol de la seva vida al seu vell terreny amb nous desafiaments, relacions per forjar i un o dos vells somnis per complir finalment.

La sèrie de 10 episodis també compta en el seu repartiment amb Nicholas Lyndhurst com a Alan, antic company universitari de Frasier convertit en professor universitari; Toks Olagundoye com a Olivia, col·lega d’Alan i cap del departament de psicologia de la universitat; Jess Salgueiro com a Eve, companya de cambra de Freddy; i Anders Keith com a David, nebot de Frasier.

Bebe Neuwirth reprendrà el paper de Lilith, exdona de Frasier i mare de Freddy, que es va originar a la reeixida sèrie d’NBC, Cheers. Peri Gilpin, que va interpretar Roz a la sèrie original, també torna. Jane Leeves i David Hyde Pierce, no obstant això, no tornaran per a aquest revival que tampoc comptarà amb John Mahoney, mort el 2015.

Frasier prové dels guionistes Chris Harris i Joe Cristalli, que produeixen la sèrie juntament amb Kelsey Grammer, Tom Russo i Jordan McMahon. La sèrie és produïda per CBS Studios, en associació amb Grammer’s Grammnet NH Productions. Els primers dos episodis de la nova sèrie són dirigits pel director i creador televisiu James Burrows, que és conegut pel seu treball a Cheers, així com a Frasier i Will & Grace.

tracking