Televisió

'Fargo' per cinquè cop

La cinquena entrega de la sèrie de ‘True crime’ consta de deu episodis i està ambientada als estats de Minnessota i Dakota del Nord l’any 2019.

Jon Hamm és un dels protagonistes de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dimecres 29 de novembre, Movistar Plus+ estrenarà la cinquena entrega de Fargo, la sèrie creada per Noah Hawley i produïda per MGM Television i FX Productions. El nou cas de true crime de la cinquena entrega de Fargo consta de 10 episodis i està ambientat a Minnesota i Dakota del Nord el 2019.

Després que una inesperada sèrie d’esdeveniments posi a Dorothy Dot Lió (Jun Temple) en dificultats amb les autoritats, aquesta aparentment típica mestressa de casa de l’Oest Mitjà es veurà de sobte immersa de nou en una vida que creia haver deixat enrere. El xèrif de Dakota del Nord Roy Tillma (Jon Hamm) fa molt de temps que busca Dot. Roy, ramader, predicador i home fidel a la Constitució del seu país, creu que ell és la llei i que, per tant, hi està per sobre. Al costat hi ha el seu fill Gator (Joe Keery), lleial però irresponsable, desesperat per demostrar la seva vàlua al pare. Llàstima que no tingui remei. Així que quan es tracta de caçar Dot, Roy fitxa Ole Munch (Sam Spruell), un ombrívol rodamon d’origen misteriós.

Quan els seus secrets més profunds comencen a revelar-se, Dot intenta protegir la seva família del passat, però el seu afectuós i benintencionat marit Wayne (David Rysdahl) encara recorre a la seva mare, Lorraine Lió (Jennifer Jason Leigh), a la recerca d’ajuda. Directora executiva de l’agència de cobrament de deutes més gran del país, la Reina dels Deutes no escatima cap ocasió per expressar al fill la desaprovació per la dona que ha triat.

Tot i això, quan l’inusual comportament de Dot crida l’atenció de l’ajudant del xèrif de la policia de Minnesota Indira Olmstead (Richa Moorjani) i de l’ajudant del xèrif de Dakota del Nord Witt Farr (Lamorne Morris), Lorraine encomana al seu conseller i principal assessor, Danish Graves (Dave Foley), la tasca dajudar la seva nora.

tracking