Televisió

Més 'The last of us'

El creador de la sèrie ‘The last of us’ d’HBO Max confirma que hi haurà noves temporades, però no n’aclareix el nombre; podria ser entre tres i cinc.

Els protagonistes de la sèrie d'HBO Max 'The last of us'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The last of us té encara molt camí per recórrer. Ho ha confirmat el seu creador, Craig Mazin, que en una entrevista amb The Hollywood Reporter s’ha referit al futur de l’exitosa sèrie nord-americana d’HBO Max. La primera temporada de la història que protagonitzen Pedro Pascal i Bella Ramsey va concloure el mes de març passat, però els preparatius de la segona han estat paralitzats per la vaga de guionistes decretada als Estats Units. La plataforma creu que els nous capítols es començaran a gravar a començaments del 2024, per la qual cosa haurà passat temps més que suficient entre l’una i l’altra.

En explicar les divergències que solen sorgir pel pressupost de les sèries, Mazin es refereix en sentit figurat al futur de The last of us. “Fins i tot si tenim un debat principal sobre el que es necessita per executar una segona, tercera o quarta temporada, sempre sé que ho estan fent de bona fe i que aprecien el valor creatiu de la sèrie”, li explica a l’entrevistador, que no malgasta l’oportunitat de preguntar-li pel nombre de temporades que tindrà la premiada ficció d’HBO Max: “Hi haurà quatre temporades, com has suggerit?”.“Vaig ser conscient que vaig dir això. Mai no se sap. Poden ser tres o cinc, però quatre sembla un bon número”, assegura el director i guionista nord-americà. Tot i això, fa un important matís: que la primera temporada tingués nou capítols no significa que la resta tinguin el mateix nombre de lliuraments. “Algunes temporades, a causa de la història que estem explicant, necessitaran menys episodis, i d’altres en necessitaran més”, aclareix Mazin, per a qui està clar que “la millor notícia és que l’audiència en vol més”. En qualsevol cas, l’objectiu, diu, no és satisfer la demanda dels fans a costa de tot: “No complaurem el desig de fer-ne més [capítols] simplement per fer-los més feliços quan escoltin quants episodis s’anuncien”.

tracking