Agenda

'Japó. Una història d'amor i guerra'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Japó. Una història d'amor i guerra'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MERCATS

‘Mercat d'artesans’

Mercat al centre del poble d’Ordino amb nombroses parades d’artesans i productes agroalimentaris. Hora: 11 h a 21 h.

Poble d’Ordino. Ordino.

FESTES MAJORS

‘FESTA MAJOR DE L’ALDOSA’

13 h. Missa solemne.

16 h. Activitats pels més petits.

17.30 h. Tradicional berenar gegant.

18 h. Ball de tarda amb ‘Premium Trio’.

22 h. Focs tancament de la festa major.

Poble de l’Aldosa. La Massana.

ACTIVITATS

‘Viu Incles- Plantada de jocs tradicionals’

Transformem els espais públics en espais de joc amb instal·lacions i dinamitzacions: Jocs de fusta, animació, jocs de fira, jocs equilibris i espai nadons. Aquestes activitats es realitzaran al final de la Vall d’Incles.

Hora: 11.30 h a 13.00 h. Vall d’Incles. Canillo.

‘Estiu a la Massana · Ruta literària · 'Herois perseguits per la Gestapo'

La ruta literària “Herois perseguits per la Gestapo” recorre els escenaris de les xarxes d’evasió narrats per la literatura. Transcorre entre Llorts i la Massana a partir de la lectura de fragments de novel·les escrites a Andorra. Diversos escenaris de la Massana. La Massana.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

Meditacions

L’artista, Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de setembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘KhRôma. L’univers emocional del color’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra titulada KHRÔMA. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener.

tracking