Televisió

El judici més polèmic

El llarg plet judicial protagonitzat recentment per Johnny Depp i Amber Heard és objecte d’una docusèrie de tres capítols que s’estrena dimecres a Netflix.

'Depp vs. Heard' compta amb els testimonis dels dos protagonistes del polèmic cas.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix continua veient un filó en les sèries documentals, i aquest dimecres dia 16 d’agost n’estrenarà una de molt esperada per part dels clients de la plataforma. Es tracta de Depp vs. Heard, una producció dirigida per Emma Cooper que aborda la tempestuosa relació entre Johnny Depp i Amber Head, les dues estrelles de Hollywood que es van acabar enfrontant en un polèmic, mediàtic i llarg judici -la vista oral va durar més de 200 hores-, que va ser seguit per milions de persones arreu del món.

“Quina és l’autèntica veritat?”, es pregunten en un avanç publicat pel canal de streaming, que assegura que la docusèrie “examina el controvertit cas de difamació que va captar l’atenció del món com el primer judici per TikTok, i que qüestiona la naturalesa de la veritat i el paper que exerceix en la nostra societat moderna”.

Depp vs Heard arriba al catàleg de la plataforma disposada a llançar llum sobre el que va passar després de les denúncies de difamació i maltractament que es van interposar els dos intèrprets. La sèrie repassa els fets que van tenir lloc durant les sis setmanes que va durar el procés judicial als Estats Units i compta, segons ha avançat Netflix, amb els primers testimonis dels protagonistes, que expliquen com van viure un cas en el qual l’opinió pública es va involucrar a nivells poques vegades vistos fins avui.

La docusèrie analitza un cas d’acusacions creuades que va acaparar l’atenció mundial i es va convertir en el primer judici per TikTok de la història. Aquesta producció dividida en tres parts, que mostra per primera vegada la versió de tots dos actors en paral·lel i examina a fons aquest esdeveniment mediàtic global, qüestiona la naturalesa de la veritat i el paper que aquesta desenvolupa en el món actual.

tracking