Agenda

Observació de la pluja d'estels al Camí Hidroelèctric d'Engolasters-Nits d'estiu als museus

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Observació de la pluja d'estels al Camí Hidroelèctric d'Engolasters-Nits d'estiu als museus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

OBSERVACIÓ

Observació de la pluja d’estels al Camí Hidroelèctric d’Engolasters-Nits d’estiu als museus

Vols viure una nit especial? Vine a observar amb nosaltres les llàgrimes de Sant Llorenç en un entorn màgic. Tripularà la nau l’astrònom Joan Pujol, que ens guiarà entre els meteors i altres cossos celestes. Hora: 22.30 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes-Engordany.

VISITES

Itineraris guiats: Centre històric i romànic d’Andorra la Vella

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant-ne el llegat arquitectònic, escultòric i pictòric. El centre històric ha conservat la seva personalitat al marge del creixement de la ciutat. Visita de la capella de Sant Andreu, visita de l’església de Sant Esteve i de Casa de la Vall. Hora: 16.30 h. Centre històric d’Andora la Vella. Andorra la Vella.

MÚSICA

Ritmes Capital Musical: XARXA

Amb més de trenta anys d’història i més de dos mil cinc-centes cantades, de les més noves a les més antigues i mirant de fer-ho sempre amb bon humor i professionalitat, tenint en compte que la seva millor recompensa es l’agraïment de la gent que tant estima aquest gènere musical. Hora: 19 h. Antiga caserna de bombers d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

FESTES MAJORS

Festa major de l'Aldosa

19 h: focs d’inici de la festa major.

21 h: botifarrada amb el millor allioli (5 euros).

22.30 h: Racofred.

00.00 h: Komanem.

01.30 h: Solstorm Band.

03.00 h: discomòbil amb DJ Yera.

FESTES I TRADICIONS

Ballada de sardanes

Ballada d’estiu Vents de Riella. Hora: 20 h. Plaça del Poble. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de setembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘KhRôma. L’univers emocional del color’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra, titulada Khrôma. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener.

tracking