Televisió

El bé contra el mal

Aquest juliol arriba el thriller i drama jurídic ‘Honor’ produïda per Antena 3 amb emissió a Atresmedia i protagonitzada per l’argentí Darío Grandinetti

Martín Romero serà el protagonista de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Què separa el bé i el mal i quina és la fina línia que desdibuixa un de l’altre? Honor és una sèrie que segueix al reputat jurista Martín Romero, el qual sempre cerca la veritat de tots els casos en què s’endinsa i pot presumir d’haver lluitat sempre per fer el bé. Tot i això, la seva vida tindrà un gir dràstic després que el seu fill estigui involucrat en un atropellament i es fugui. Aquest delicte serà el final de la seva trajectòria? Fins on està disposat a arribar per salvar el seu fill?

Honor és una sèrie produïda per Portocabo per Antena 3 que s’estrenarà aquest any a través de la plataforma de streaming Atresplayer i, posteriorment, al canal principal. Aquest thriller jurídic i criminal és una adaptació de la sèrie israeliana Kvodo, que també ha estat adaptada a d’altres territoris com els Estats Units, amb el títol Your Honor i protagonitzada per Bryan Cranston.

La direcció està en mans de Luis Prieto i Chiqui Carabante i Darío Grandinetti interpreta el personatge protagonist. És un actor que també ha participat en altres projectes com Hierro o La novia gitana. Montse García i Alfonso Blanco en són els productors executius, mentre que Samuel Pinazo, Roberto Méndez, Nina Hernández, Carlota Dans, Isa Sánchez i Daniel Martín en són els guionistes. Juntament amb Grandinetti, l’elenc el completa Paco Màrquez, María Morales, Mercedes León, José Luis García Pérez, Marta Guil, Emilio Palacios, Amin Hamada, Joaquín Núñez, Cecilia Gómez, José Ramón Serra, Carmen Daza, Victoria Mora, Patricia Ross, entre d’altres actors del panorama del cinema espanyol.

La primera temporada s’estrenarà el proper dia 30 d’aquest mes, amb un total de 8 capítols d’una hora de durada cadascun, aproximadament. El rodatge va tenir lloc a mitjans de l’any anterior en diverses localitzacions del país veí, com és ara Sevilla o Càdiz.

tracking