Agenda

8è Mercat tradicional O Feirão

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

8è Mercat tradicional O Feirão

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

8è Mercat tradicional O Feirão

Els membres del Grup de Folklore Casa de Portugal recreen a la plaça Guillemó un mercat portuguès de la primera meitat del segle XX, format per cinc àrees temàtiques: artesania, productes de l’hort i animals vius, pastisseria variada, embotits i olis, una taberna amb tapes i vi típic portuguesos. Horari: de 10 a 14 h. Plaça Guillemó. Andorra la Vella.

SORTIDES

‘Sortida per conèixer les papallones’

L’objectiu de la sortida és conèixer la diversitat i la biologia de les papallones més habituals d’Andorra. Es farà un recorregut per la zona dels planells de Mereig, pujant cap al cim del Casamanya.

Hora: 10 h.

Coll d'Ordino. Canillo.

FESTES I TRADICIONS

‘Roser de la Massana’

11 h. Tradicional repartiment de roses

12 h: Missa

18 h: Com a final de festa, ball de tarda

Diversos escenaris de la Massana.

‘Festa Major de Soldeu ’

12.30 h: Missa solemne, seguit de l’actuació de Canillo’s Band Tocant.

17 h: Taller infantil.

20 h: Botifarrada popular.

21 h: Concert del grup andorrà "Els Senyora"

Soldeu. Canillo.

ACTIVITATS

‘Activitats Thyssen juliol · Taller familiar inspirat en l'obra de Natan Elkanovich’

Taller de pintura inspirat en l’obra de Natan Elkanovich. Durant la sessió, les famílies hauran d’experimentar amb materials de pintura plàstica i materials de pastisseria, per crear obres en tres dimensions. Horari: 11 h i 12 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol.

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, del 1900 al 1999, acompanyades d’un centenar d’aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 13 de juliol.

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

Biblioteca comunal de la Massana. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins a l’1 d’agost.

Eduard Arranz-Bravo. ‘Diálogo’

Diàleg amb Javier Balmaseda. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte, de 10 a 13 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 17 d’agost.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais, quimonos, objectes de la vida quotidiana i fotografies.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener.

tracking