Agenda

'Vibrand en clau de soul'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Vibrand en clau de soul'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FIRES

‘Fira del Vehicle d'Ocasió’

5a edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià una quinzena de concessionaris participants. L'esdeveniment tindrà lloc als terrenys de la Bota Huguet.

Sant Julià de Lòria.

VISITES

‘Visita guiada nocturna Escaldes-Caldea’

Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits i a fer reviure les nostres emocions. Hora: 22 h. Parc de la Mola. Escaldes.

‘Visita guiada Andorra la Vella’

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Hora: 18 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

MÚSICA

‘Vibrand en clau de soul’

Concert a la Fira del Vehicle d’Ocasió. La banda interpretarà els temes que més t’agraden d’artistes com ara Sting, The Beatles, Stevie Wonder, Nina Simone, James Brown, Aretha Franklin i Bruno Mars, entre molts altres, d’una manera sorprenent.

Hora: 17 h. Sant Julià de Lòria.

‘Vermut incombustible amb Pitt-L’

Sessió de deep lounge per gaudir de la terrassa. Hora: 12.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

‘Sant Andreu Dixie Band’

La Sant Andreu Dixie Band està formada per alguns dels més joves de la Sant Andreu Jazz Band que encomanen el seu entusiasme i ganes de compartir la seva música amb el públic a través d'aquest repertori ple d'energia, alegria i emoció.

Hora: 18 h.

Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

‘39è Festival de Jazz Andorra / EscaldesEngordany Eliane Elias trio’

Considerada la reina regnant de la bossa nova, Eliane Elias ens transporta a un altre món amb un viatge deliciosament relaxant, a la música de les seves arrels brasileres.

Hora: 20 h.

Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

‘Jamais deux sansa trois’

Jove formació que combina la cançó francesa i el swing amb altres ritmes d’abast internacional, al so de dues guitarres i un contrabaix. Hora: 11 h. Parc de la Mola. Escaldes.

FESTES I TRADICIONS

‘Festa major del Pas del Casa, Sant Pere i la Braderie’

Arriba la Festa Major del Pas de la Casa, que coincideix amb Sant Pere i, enguany, amb La Braderie. No us perdeu el programa amb les activitats per a tots els públics. Pas de la Casa. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol.

‘Eduard Arranz-Bravo Diálogo’

Diàleg Javier Balmaseda. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 17 d’agost.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking