televisió

'Citadel', renovada

Amazon confirma que la sèrie d’espionatge tindrà una segona temporada i presumeix de les seves dades d’audiència tot i que no aporta xifres concretes.

'Citadel', renovada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els seguidors de Citadel estan d’enhorabona. Amazon Prime Video ha decidit gravar una segona temporada de la sèrie d’acció que protagonitzen Richard Madden i Priyanka Chopra. La plataforma sembla estar satisfeta amb els “grans èxits” d’aquesta ficció estatunidenca, i encara que no dona xifres concretes d’audiència, subratlla una dada: Citadel s’ha convertit en la quarta sèrie més vista d’Amazon a nivell mundial, la segona fora dels Estats Units.

Cal recordar, a més, que aquesta és la segona sèrie més cara de la història, amb un pressupost que ronda els 300 milions de dòlars. Cap sèrie de ciència-ficció havia comptat abans amb tants recursos.

Citadel es va estrenar el passat 28 d’abril i ahir mateix va concloure la seva primera temporada, amb el llançament del sisè capítol. Amazon Prime Video ha posat de manifest que la sèrie ha atret “un gran nombre” de nous subscriptors, així que per continuar captant clients oferirà el primer episodi gratis per un temps limitat, fins demà diumenge.

Joe Russo dirigirà tots els capítols de la segona temporada, en la qual el productor executiu David Weil exercirà com a showrunner. El thriller d’espionatge “està sent un gran èxit en països de tot el món, com l’Índia, Itàlia, el Brasil, Sud-àfrica, el Regne Unit i els EUA”, destaca la plataforma.

Citadel és el debut d’una franquícia global. Tant aquesta sèrie com les ficcions successives, totes produïdes per AGBO dels germans Russo, recorren el món amb històries interconnectades. Cada sèrie de Citadel estarà creada, produïda i rodada en una regió, i protagonitzada per grans talents, fins a conformar una franquícia internacional.

Actualment s’estan rodant sèries successives a Itàlia i l’Índia, protagonitzades per Matilda D’Angelis, i Varun Dhawan i Samantha Ruth Prabhu, respectivament.

tracking