Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Si avui el descans i la recuperació no són prioritats a la teva llista de "coses per fer", haurien de ser-ho. Després de l'ànim apàtic dels darrers dies, rebràs la calma i la tranquil·litat d'aquest dia amb alleujament. Probablement vulguis passar un bon moment amb algú proper a tu. Però no t'oblidis de la teva parella ja que potser ella vulgui estar amb tu avui!

Taure Pots estar sentint la necessitat d'anar-te'n lluny, de viure fora o de canviar la teva vida de forma dramàtica. Però què canviaria això? Més que abandonar el teu passat i la teva família, és hora que t'obris un lloc entre ells en fer que et respectin. No necessites escapar-te. Si no t'agrada el que està passant a la teva vida diària, relacions o vida privada, canvia'l, però estigues al lloc mentre ho fas.

Bessons a manera com et comportes amb altres està en un procés de canvi. L'energia celestial en joc et permet ser més natural i menys representatiu d'alguna cosa o algú més. Els teus amics estan molt ansiosos per veure més del teu veritable jo i menys de la teva part seductora. Avui estaran molt contents amb allò que veuen.

Cranc Felicitats! Estàs camí a la fama. Comença el dia amb la teva vestimenta més atractiva. Vesteix-te de primera, i no oblidis portar aquests cèrcols de diamants, ulleres de sol o aquella peça que et dóna aquest aspecte de misteri. L'energia celestial en joc us dóna glamour, així que aprofita el teu rol al màxim. Visita les persones que et miren amb menyspreu; es quedaran bocabadades de fúria.

Lleó Aquest és el tipus de dies que t'encanten. La gent estarà molt receptiva amb tu i observaran amb respecte com saltes ràpidament duna idea a laltra sense problemes. Però amb l'energia astral en joc, aquest no és el dia ideal per aprofundir-hi una relació. El problema no ets tu, sinó els altres. Les persones que t'interessen no s'obriran i no hi ha res que tu puguis fer.

Verge Aquest serà un dia fabulós! És ben clar que et beneficiaràs d'un magnetisme poderós que atrau les persones cap a tu. A més, podràs expressar les teves idees sobre el món i la vida a tot arreu, la gent t'escoltarà. Amb l'energia astral en joc, aquest és el moment ideal per aprofitar els poders de seducció!

Balança Ets la persona ideal per trucar davant d'una situació d'emergència. Es tracta d'una crisi mèdica o professional, l'aspecte astral en joc us inspira per resoldre els problemes de manera no convencional. De fet, els prejudicis i preconceptes del teu entorn no t'afecten, cosa que et converteix en immune al fracàs! Aprofita aquesta ratxa de glòria.

Escorpí Després de molt tumult professional, avui tindràs la teva primera visió clara d'una nova direcció a la teva carrera. Per exemple, potser feu els primers passos per obrir la vostra pròpia agència de viatges, o us inscriviu per estudiar guia de turisme. L'energia celestial en joc insisteix que visquis de manera autèntica. Lluita només pel que t'atreu.

Sagitari Durant aquest període se't posarà a prova una vegada i una altra. Avui serà un dels dies durs en aquest aspecte! No ho enfrontis tot sol. D'altra banda, més positiu: la configuració astral fa que aquest sigui un moment en què estàs destinat/da a triomfar sempre que corris els riscos necessaris. Una cosa és segura: la teva feina et produirà molt de plaer!

Capricorn Aquest dia serà com un bàlsam després de les tempestes dels darrers mesos. Pots agrair a l'alineació celestial, la bondat envolupant del qual restaura la calma a tots els cors agitats. Podràs pensar desapassionadament en els esdeveniments del darrer mes, algun dels quals van ser força forts i molestos, segurament hi estaràs d'acord.

Aquari Les transformacions per les quals estàs passant a la teva vida t'ajudaran a construir confiança. L'energia astral en joc avui de ben segur us farà prendre consciència d'això. Sentiràs una gran necessitat de "trobar el teu ésser" ara. Seguiu aquests sentiments on us portin, fins i tot si el camí no és del tot clar i l'objectiu és efímer.

Peixos Aquest dia us brindarà una oportunitat per pensar dues vegades sobre la vostra condició laboral. Sents satisfacció amb el disseny de la teva oficina? Dels materials? Ja sigui que treballes independentment, o per a algú, o segueixes estudiant, tingues en compte invertir ja sigui temps o diners per millorar la teva productivitat. Si ho penses amb compte el resultat serà una rendibilitat més gran.

tracking