Agenda

Andoflora 2023

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Andoflora 2023

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Andoflora 2023

Mercat de la planta i de la flor, activitats culturals, tallers i concursos per a tots els públics. Diversos escenaris. La Massana.

MÚSICA

V Concurs internacional Cambra Romànica

La cinquena edició del certamen dedicat als joves intèrprets de la música de cambra. Grups vinguts d’arreu, en tres categories per edat, posaran el seu talent a disposició del grup per fer més gran la música. Hora: 9 h. Auditori del Palau de Gel. Canillo.

FIRES I MERCATS

Enfira’t 2023

Després de l’èxit de la primera edició de l’Enfira’t, en què van participar setanta expositors i hi va haver més de tres mil visitants, emprenen la segona edició amb l’objectiu de seguir promocionant i donar a conèixer el teixit econòmic i social de la parròquia i dinamitzar, així, les empreses, les associacions esportives, culturals i socials encampadanes. Pels carrers de la parròquia. Encamp.

VISITA

Portes obertes al Bici LaB Andorra

Del 18 al 21 de maig vine al Bici Lab Andorra per explorar a través d'una visita guiada gratuïta la cova d'Alí Babà, el racó més amagat del museu! Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

ESPECTACLES

Trobada d’esbarts infantils i juvenils

Actuació de les seccions infantils i juvenils de l’Esbart de Mollet del Vallès, Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria i l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella. Hora: 12 h. Plaça Guillemó. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘El somni de Don Guillem’

Una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país. Recordant el passat amb tecnologies del present. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 de maig.

‘FRAGMENTS DE PIRINEU’

Recull d’algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘Històries per viure’

Exposició fotogràfica que mostra l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans des d’un punt de vista íntim i personal. Hotel Rosaleda. Encamp.

Fins al 26 de maig.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost.

‘La dona i la bicicleta’

Tretze relats de dones ciclistes de tots els temps il·lustren petits grans moments de la relació de la dona amb les dues rodes des de final del segle XIX fins als nostres dies. I d’utilitzar la bici com a eina per escapar del control de marits i pares, a lluitar per la igualtat en el ciclisme professional. Bici Lab Andorra. Museu de la bicileta. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

tracking