Televisió

Més 'Futurama' a l'estiu

La plataforma Hulu estrenarà el 24 juliol la nova temporada de la sèrie, que torna després de 10 anys. A Europa es preveu que sigui Disney+ qui l’emeti.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La història de Futurama ha estat molt convulsa i ni tan sols la constant benedicció de la crítica li ha estalviat ensurts pel camí. Aquesta sèrie animada que va ser creada per Matt Groening i David X. Cohen va debutar a Fox el 1999, i va ser universalment lloada durant les quatre temporades que va estar en antena, fins a la cancel·la­ció. Més tard, entre el 2008 i el 2009, va tornar amb quatre telefilms, i finalment Comedy Central va recuperar-la per a dues temporades més.

El gran final de la sèrie va tenir lloc el 2013, després de (més o menys) set temporades, però des d’aleshores els fans no s’han cansat de reclamar el retorn de la ficció. Finalment, l’any passat vam saber que Futurama experimentaria un nou renaixement: el tercer. La idea era comptar amb els mateixos creadors, així com amb l’equip de doblatge original, i així ha estat.

La nova temporada s’ha anat gestant aquests últims mesos per estrenar-se a Hulu, la plataforma de streaming propietat de Disney que passaria a ser la seva llar després que la companyia comprés Fox el 2019. Un recent teaser avança que aquest revival ja té data d’estrena: serà el 24 de juliol, i cada dilluns es llançarà un nou episodi fins assolir els deu. Hulu, en principi, va encarregar 20 capítols per a aquesta temporada, així que s’entén que els restants arribaran en una data posterior. El pla és, d’altra banda, que Futurama vegi la llum a Europa a través de Disney+, en el catàleg de la qual es pot trobar la sèrie en la seva integritat. Ara falta saber si es podrà veure en la mateixa data.

Una de les principals incògnites que planen sobre els nous capítols és com hauran reprès la història els guionistes, ja que en el darrer episodi emès Fry i Leela reiniciaven la continuïtat de la sèrie i tornaven al començament de tot, quan Fry despertava el 2999. Estem davant d’un reboot?

Disney ja ha avançat el contingut de la nova temporada en un teaser.

tracking