Agenda

'Fhasa, la llum de la seva llar'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Fhasa, la llum de la seva llar'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESPECTACLE FAMILIAR

‘Tinc un paper’

Espectacle familiar amb Marc Parrot i Eva Armisén. Hora: a les 17 h i a les 18.15 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

MÚSICA

Albert Freixas

La música d’Albert Freixas al Red Bar. Hora: 21.30 h. Unnic Andorra. Andorra la Vella.

Pitt-L

Progressive house amb molt ritme. Hora: 21.30. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

TALLERS

‘Preparem el cuscús’

Aprendrem a preparar aquest plat essencial de la gastronomia marroquina amb la Nadia Azzouz. Hora: 10 h. Casa Pairal. Ordino.

Classe d’aeroioga

Variant del ioga que utilitza la suspensió i la ingravitació mitjançant un gronxador especial per treballar el cos i les emocions. Hora: a les 11.30 h i a les 12.30 h. Komorebi. Escaldes-Engordany.

Sessió de ‘Mindfulness’

Durant una hora descobriràs eines per comprendre com funciona la teva ment. Hora: 12.30 h. Komorebi. Escaldes-Engordany.

Taller d’art romànic per a infants

Taller per a famílies en què es pintaran a l’aire lliure diferents motius i sanefes romàniques. Hora: de 10.30 a 14 h i de 15.30 a 18 h. Espai Columba. Andorra la Vella.

TEATRE

‘Fhasa, la llum de la seva llar’

Visita teatralitzada a càrrec de Les Il·luminades (Cristina Pericas, Iris Orriols i Anna Mangot). Hora; 19.30 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

La Guilla Teatre: ‘De Faula’

A través de faules conegudes, ens endinsem en un món de conte per parlar de la deixadesa als boscos, el maltractament entre iguals o l’abús de poder. Hora: a les 17 i a les 18.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

LLETRES

Eloy Moreno

Signatura de llibres amb l’escriptor Eloy Moreno i la seva obra Cuando era divertido. Hora: 18 h. Llibre Idees. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Actuació Castellera

Amb els Castellers d’Andorra i Castellers de Caldes de Montbui. Hora: 17 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

FIRES I MERCATS

Andoflora

Mercat de la planta i de la flor, activitats culturals, tallers i concursos per a tots els públics. La Massana.

ACTIVITATS INFANTILS

Contes en portuguès

O Leã e o canguru i A manta do José. Amb les professores de portuguès Carina Mourão i Goreti Escudeiro. Per a infants de 5 a 10 anys. Hora: a les 10 i 12.30 h. Biblioteca. Ordino.

Passejada pel Riu Madriu

Per què els antics grans imperis s’assentaven al costat dels rius? Quines activitats es poden desenvolupar a la vora dels rius? Descobrim-ho tots junts. Hora: a les 10.30 i a les 12.30 h. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

tracking