Televisió

'Echo', nova estratègia

L’‘spin-off’ d’‘Ojo de Halcón’ arribarà a Disney+ el 29 de novembre amb tots els capítols disponibles des del primer dia, un sistema d’estrena inèdit a Marvel.

Alaqua Cox encapçala el repartiment d''Echo'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els sis episodis de la primera temporada d’Echo estaran disponibles a Disney+ el 29 de novembre. Després de nou produccions seriades de Marvel Studios a la plataforma, aquesta serà la primera vegada que una sèrie de l’univers cinematogràfic de Marvel utilitzi aquesta estratègia d’estrena a la plataforma. La resta de ficcions de la franquícia (a excepció dels curts animats de Yo soy Groot) han utilitzat el model setmanal per al llançament dels episodis després de presentar dos o tres capítols el dia de l’estrena.

Protagonitzat per Alaqua Cox, aquest spin-off de la sèrie Ojo de Halcón seguirà Maya López, Echo, després que fos vista per última vegada a la sèrie protagonitzada per Hailee Steinfeld i Jeremy Renner. Segons la sinopsi oficial, el personatge ha d’enfrontar-se al seu passat, reconnectar amb les arrels indígenes a Oklahoma, i abraçar el significat de la família i la comunitat si vol seguir endavant.

A Ojo de Halcón, Maya López tenia connexions amb el submon criminal de la ciutat de Nova York. A l’últim episodi es retroba amb Wilson Fisk (el personatge que ja va interpretar Vicent D’Onofrio a Daredevil durant la seva etapa a Netflix), a qui dispara després de descobrir que va estar relacionat amb l’assassinat del seu pare.

D’Onofrio torna per a aquesta sèrie, a la qual també s’incorpora Charlie Cox després de ser vist a She-Hulk i abans de protagonitzar la seva primera ficció en solitari a Disney+, Daredevil: Born Again. Zahn McClarnon també reprèn el paper de William López.

Abans de l’estrena d’Echo arribaran a Disney+ Invasión Secreta i l’esperada segona temporada de Loki. La sèrie protagonitzada per Samuel L. Jackson s’estrenarà el 21 de juny, mentre que el 6 d’octubre és la data marcada per al retorn del personatge interpretat per Tom Hiddleston.

tracking