Televisió

El futur de 'Yellowstone'

La sèrie conclourà amb la cinquena temporada, després de les desavinences dels productors amb Kevin Costner, però ja hi ha una seqüela garantida.

Kevin Costner en un moment de 'Yellowstone'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El serial darrere les càmeres de Yellowstone ha acabat pràcticament per eclipsar el de la mateixa sèrie. Ara, tots dos drames, el de ficció i el de la realitat, acaben de resoldre els seus respectius desenllaços. Paramount ha anunciat que la seva sèrie de més èxit finalitzarà amb la cinquena temporada, de la qual encara està pendent de rodar-se la segona meitat. Aquests últims episodis veuran la llum el mes de novembre, i amb ells es rubricarà el comiat de Kevin Costner, eix dels conflictes entorn de la producció.

Ara bé, el final de la sèrie no significa el tancament del prolífic i lucratiu univers creat per Taylor Sheridan, ja que Paramount ja ha donat llum verda a una seqüela directa de Yellowstone. Una seqüela que es veurà, com la ficció original, a Paramount Network, i que arrencarà directament al desembre, segons informa Dead-line.

Previsiblement, per dates, s’encavalquin l’una amb l’altra. I, a manca de polir els serrells pendents, aquesta nova sèrie permetrà solucionar el problema entorn del líder de la franquícia: Matthew McConaughey està en converses per convertir-se en el protagonista de la seqüela, que està destinada a convertir-se en la peça principal de l’univers, i en la qual també participarà bona part del repartiment actual.

Relacions tenses

D’aquesta manera, la companyia posa solució a un conflicte que semblava ja irresoluble, i que derivava de les tenses relacions entre Costner, màxim protagonista, i Sheridan, el cocreador, juntament amb John Linston, i emblema de la ficció televisiva de Paramount (a més de tota la saga Yellowstone, és responsable de Tulsa King i Major of Kingstown). Tensions que tenen l’origen en el calendari de rodatge de la sèrie i en les altres inquietuds artístiques de Costner.

Des que va arrencar Yellowstone, la disponibilitat de l’actor ha anat variant i reduint-se. De cara a la segona meitat de la temporada 5, van transcendir les demandes de Costner de limitar a només una setmana la seva presència al rodatge. Això està relacionat amb el desenvolupament del seu ambiciós projecte cinematogràfic Horizon, una saga èpica que produeixen Warner Bros i New Line, i que és de llarg abast: en total, es compon de quatre llargmetratges sobre els quals el cineasta té ple control creatiu. A hores d’ara ja s’ha rodat el primer dels films.

tracking