Llibres

Dos centenars de famílies participen en Nascuts per llegir

El projecte arriba a la 17a edició amb una festa demà al Prat del Roure

El projecte Nascuts per llegir arriba a la 17a edició amb nova imatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els infants que participen en el projecte Nascuts per llegir tenen demà una jornada festiva per celebrar l'inici de la 17a edició. La iniciativa compta aquest any amb dos centenars de famílies inscrites i des del naixement del projecte per fomentar la lectura entre els menors s'han impulsat 253 activitats per ainfants de 0-3 anys i s’hi ha inscrit més de 1.397 famílies, segons informa el Govern.

LaUnitat de Lectura Pública i Biblioteques ha organitzat un espectacle per a menors de 2 a 6 anys a partir de les 10.30 hores al vestíbul de la Sala Prat delRoure, a Escaldes-Engordany i els infants de tres anys rebran un Diploma de lector i un conte il·lustrat per passar de serpetits Nascuts per llegir a ser Petits Lectors. La festa acabarà amb l’animació Un país de conte, acàrrec de Carles Cuberes.

El Govern recorda que Nascuts per llegir és un projecteinterdisciplinari que es treballa conjuntament des dels ministeris de Cultura i Salut,bibliotecaris i metges, llevadores i infermeres o educadors d’escoles bressol i que persegueix "aconseguir que un màxim d’infants gaudeixi del plaerd'un conte des de ben petits i que això els ajudi en el seu desenvolupament emocional i intel·lectual".

tracking