Agenda

Fira del bestiar d'Ordino

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Fira del bestiar d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Sortida de senderisme

Sortida a l’estany de la Bova (Vall del Madriu) guiada per Raquel Seara. Nivell mig. Hora: 8 h. Engolasters. Escaldes-Engodany.

TALLERS

‘Dissenya la teva portada de llibre’

El taller familiar portarà a les famílies a descobrir el constructivisme rus, un estil artístic de principis del segle XX reivindicatiu i estètic, cabdal en el desenvolupament de l'art modern. Hora: 11 i 12 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Fira del bestiar d’Ordino

Fira concurs i subhasta nacional de mascles de raça bruna d’Andorra.

Mercat de productes artesans i agroalimentaris, animacions i l’exposició ‘Vides de muntanya’. Hora: de les 10 a les 20 h. Ordino.

EXPOSICIONS

‘Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita’

Exposició que recull trenta anys de carrera de l’artista Sam Bosque en un moment en què la seva obra es troba en un punt d’inflexió. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 13 de maig.

Obsoleta inherència absoluta

Exposició de Marc Camardons. Reflexió postmoderna de l'hiperconsumisme visual i social en el qual tots estem immersos. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins el 14 de maig.

‘La dona i l’ocell’

Set dibuixos dedicats a La dona i l’ocell, tècnica de rentat (tinta xinesa). Amb acrílic daurat. de Marc Roussel. Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h. Dissabte de 9 h a 13 h.

Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

Fins al 20 de maig.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘La dona i la bicicleta’

Explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d'Andorra. Andorra la Vella. Fins el 30 de setembre.

‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

‘El somni de Don Guillem’

Una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país. Recordant el passat amb tecnologies del present. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins el 31 de maig.

Khrôma. l’univers emocional del color

Els colors s’han associat històricament a estats anímics, així com a situacions molt concretes. Més enllà de l’aspecte purament artístic, KHRÔMA es concentra en l’estudi de les sensacions i convida cada visitant a convertir-se en l’element clau del missatge emocional que serà transmès al llarg de la visita. Musey Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins el 7 de gener.

tracking