Televisió

En plena forma

Sylvester Stallone afegeix un nou projecte a la seva agenda: la comèdia d’acció ‘Never Too Old to Die’, que protagonitzarà i produirà per a Amazon.

Stallone en un moment de 'Tulsa King', un dels fenòmens de la temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor Sylvester Stallone es manté en plena forma a 76 anys. Amazon Studios acaba d’adquirir Never Too Old to Die, una comèdia d’acció que protagonitzarà i produirà el veterà intèrpret amb la seva productora, Balboa Productions.

La pel·lícula, escrita per Brian Otting, i que encara no té director, arrenca amb un misteriós assassinat dins una casa de retir per a espies. Un heroi de la Guer-ra Freda intentarà trobar l’assassí, que viu entre ells, convertint-se en la seva missió personal. Stallone va produir i protagonitzar recentment Samaritan (2022), una pel·lícula de superherois. També el podem veure actualment a Tulsa King (SkyShowtime), una sèrie de Taylor Sheridan sobre un membre de la màfia de Nova York que es veu exiliat a Tulsa, on haurà de començar de nou. La sèrie va suposar una de les millors estrenes de cable als Estats Units l’any passat i està obtenint molt bones xifres d’audiència a la plataforma. Pròximament, l’actor apareixerà en l’univers cinematogràfic de Marvel dins la pel·lícula Guardianes de la galaxia: Volumen 3, on tornarà a interpretar Stakar Ogord, el llegendari capità dels Devastadors.

Never Too Old to Die serà el primer projecte de l’acord signat a diversos anys vista entre Balboa Productions i Amazon Studios. Segons aquest conveni, Stallone s’encarregarà de produir, dirigir, protagonitzar i escriure tant pel·lícules com sèries de televisió i programes. Tots els continguts estaran disponibles a Prime Video, i és probable que algunes pel·lícules s’estrenin primer als cinemes.

La companyia d’Stallone també té en postproducció l’adaptació cinematogràfica del llibre Lost On a Mountain In Maine, on es relata la inspiradora història d’un nen de 12 anys que, separat de la seva família per una tempesta, ha de lluitar per mantenir-se en vida en un bosc de Maine.

tracking