Agenda

La dona i l'ocell

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

La dona i l'ocell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘La millor feina del món’

Descobreix quina és la millor feina i com podem aconseguir-la. Una experiència oratòria que no et deixarà indiferent, amb Carles Martinez-Illescas. Hora: 19.30.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘La dona i l’ocell’

Set dibuixos dedicats a La dona i l’ocell, tècnica de rentat (tinta xinesa). Amb acrílic daurat. de Marc Roussel. Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h. Dissabte de 9 h a 13 h.

Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

Fins al 20 de maig.

‘Color dins la foscor’. Cecília Santañes Molina

Color dins la foscor és una història personal, un diari il·lustrat que neix de la necessitat de compartir els alts i baixos que comporta passar per un càncer de mama.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 28 d’abril.

‘Huella en Andorra’

Exposició de Jorge Colomina. Pintor espanyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal com ara Picasso, Miró, Cézanne o Matisse, entre d’altres. Horaris: 10-13 h / 16-19 h de dilluns a divendres i 10-13 h dissabte. Diumenge, tancat. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 27 d’abril.

‘Paisatges d’aquarel·la’

L’artista andorrana Mireia Tarrés exposa al vestíbul de l’Hotel Roc Blanc. Una mostra centrada en paisatges, tant naturals com urbans, diürns i nocturns, tots realitzats amb la tècnica de l’aquarel·la. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany. Fins al 30 d’abril.

‘Tapís persa i Patchwork’

Exposició a càrrec de Pura Sánchez.

Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

Fins al 6 de maig.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita’

Exposició que recull trenta anys de carrera de l’artista Sam Bosque en un moment en què la seva obra es troba en un punt d’inflexió.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 13 de maig.

VISITA

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric.

Hora: 10.30 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna a Andorra la Vella

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda on la il·luminació juga un paper preponderant.

Hora: 21 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

tracking