Televisió

Fenomen imparable

La sèrie d’èxit de la cadena ABC ‘The Good Doctor’ és renovada per a una setena temporada quan falten pocs dies per emetre el darrer capítol de la sisena.

'The Good Doctor' ja s'ha assegurat una setena temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Good Doctor continuarà, almenys, una temporada més a ABC. La sèrie mèdica protagonitzada per Freddie Highmore acaba de firmar la seva renovació per a una setena tanda d’episodis a la cadena nord-americana, segons informa Deadline.

L’acord s’ha tancat abans del final de la sisena temporada, que ABC emetrà dilluns vinent. Aquesta urgència en la renovació podria haver estat conseqüència de la ja pràcticament inevitable vaga de guionistes a la qual s’encamina Hollywood, la qual ha portat diferents cadenes a accelerar el seu ritme de renovacions per tenir material amb el qual gravar en cas que acabi produint-se aquesta aturada. No obstant això, la continuïtat de The Good Doctor respon principalment al criteri per antonomàsia de tota renovació: el seu bon rendiment pel que fa a audiències.

La ja veterana ficció, en emissió des del setembre del 2017, continua funcionant molt bé tant en lineal com en diferit. De fet, segons les dades de Deadline, The Good Doctor és la sèrie més vista en la seva franja d’emissió (dilluns, a les 22.00 hores) al costat de Quantum Leap (NBC) en el segment d’adults 18-49, un dels més importants de la televisió estatunidenca.

És més, porta creixent un 3% cada setmana des de final de gener. I l’episodi del 10 d’abril passat va reunir 7,9 milions d’espectadors totals set dies després de la seva emissió en plataformes digitals, convertint-se en la seva emissió multiplataforma més vista de la temporada. De mitjana, cada capítol és vist per 9,1 milions de persones durant els 35 dies següents al dia original d’emissió.

Cal recordar que a Andorra The Good Doctor es pot seguir a dos canals d’emissió tradicional, AXN i Cuatro, tot i que plataformes com Disney+ també tenen temporades passades de la sèrie en el seu catàleg.

tracking