Televisió

Més 'Lupin' a la tardor

Netflix anuncia per al 5 d’octubre l’estrena de la tercera temporada de la versió actualitzada del clàssic francès. Omar Sy torna a posar-se a la pell d’Assane Diop.

Omar Sy en el paper d'Assane Diop a 'Lupin'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix acaba de revelar la data per a l’esperat retorn de Lupin. La tercera temporada d’aquesta versió contemporània del clàssic francès Arsène Lupin, creada per George Kay i produïda per Gaumont, s’estrenarà el 5 d’octubre a la plataforma de streaming, que feia dies que jugava amb el misteri d’avançar la informació.

La producció protagonitzada per Omar Sy tornarà a les pantalles més de dos anys després del final de la segona tanda, estrenada l’estiu del 2021. Des d’aleshores, l’estrella francesa havia estat ocupada amb altres projectes dins de Netflix. En aquest sentit, també va protagonitzar el film Incompatibles 2, dirigit per Louis Leterrier, realitzador principal de les dues primeres temporades de Lupin.

El director no torna, però, per a la tercera entrega, una cosa, d’altra banda, comprensible tenint en compte el seu compromís amb Fast X, el desè lliurament de la franquícia A todo gas. De fet, acaba de signar per encarregar-se de dirigir també l’onzena pel·lícula de la saga, de manera que difícilment podrà involucrar-se en altres projectes. D’aquesta manera, assumiran la tasca Ludovic Bernard, Daniel Grou i Xavier Gens. En total, constarà de set episodis.

En aquest nou lliurament, Assane mira d’adaptar-se a una nova vida clandestina sense la dona i el fill. Coneixedor del patiment que els està provocant, no aguanta més i decideix tornar a París per fer-los una proposta forasse­nyada: abandonar França i començar de zero en un altre lloc. Però els fantasmes del passat mai s’allunyen i un inesperat retorn posarà potes enlaire els seus plans.

Al costat de Sy, els nous capítols de Lupin comptaran amb intèrprets com Ludivine Sagnier (The New Pope), Antoine Gouy (Budapest), Soufiane Guerrab (School Life) i Shirine Boutella (Papicha).

tracking