Agenda

La Mina

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

La Mina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

Signatura de llibres

Noemí Rodríguez, El que mai et vaig dir. De 18 a 20 h

Francina Pons, Moles i molins fariners d’Andorra. De 18 a 20 h

Pau Chica Fernàndez, Andorra i la Guerra Civil Espanyola. De 18 a 20 h

Joan Peruga i Txema Díaz-Torrent, Shanghai Andorra. De 19.30 a 20.30 h.

Grela Bravo, Maneras de decirlo

Josep Dallarès, El camí de la Constitució. De 18 a 20 h.

Iñaki Rubio, Morts qui us ha mort? De 18 a 19 h.

FNAC Andorra. Andorra la Vella.

ACTIVITAT

'La mina'

Joc d’escapada ambientat l’any 1855, quan és temps de traginers i miners al poble de Llorts. En aquest context històric coneixeràs els protagonistes d’aquesta aventura que recorre la Ruta del Ferro. Hi haurà algú que haurà d’ajudar a trobar l’accés a una nova mina, perquè si no la farga on treballen haurà de tancar. Hora: 10 h i 15 h. Ruta del Ferro. Ordino.

‘Helena pintura show live’

L’argentina Helena Paradiso és dissenyadora gràfica i pistera socorrista. Dibuixa des de petita en tot tipus de suports i amb diferents materials. Es va formar en una escola d’art. Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

TALLER

Taller de punts de llibre

Crea el teu propi punt de llibre. Durant tot el dia disposarem d’una taula a l’exterior del museu perquè tothom qui vulgui el pugui pintar. Hora: d’11 a 13 h i de 16 a 18h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Taller de punts de llibre

Us proposem un taller familiar al museu, en el qual els participants podran dissenyar un punt de llibre amb una rosa vermella i acompanyar-lo d’un poema. Hora: 11.30, 12.30, 16 i 17 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

VISITA

Depuradora d'Anyós

Visita a la depuradora d’Anyós per ensenyar com es tracten les aigües residuals i conscienciar sobre el cost energètic de netejar l’aigua i evitar hàbits com llençar oli de la cuina per l’aixeta o utilitzar el vàter com a escombraries. Hora: d’11 a 13 h. Anyós.

ACTIVITATS INFANTILS

‘La llegenda de Sant Jordi de veritat!’

Diu la llegenda que la princesa porta un vestit. Diu la llegenda que Sant Jordi ha de salvar la princesa. Diu la llegenda que el drac és el dolent. Qui ho diu això? Una llegenda? Doncs jo vull creure que les coses van anar diferent. Hora: a les 11 h i a les 17 h.

Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

DJ Patricia Montavani

Vine a gaudir d’una tarda de música en directe. L’artista convidada és Patricia Montovani, que ens oferirà una sessió de discjòquei molt entretinguda i amena per animar la tarda de dissabte. Hora: de 18 a 20 h.

Roca & Ribes. Andorra la Vella.

Richy Vuelcom

Sessió de deep tech. Hora: 21.30.

QOS Lounge. Andorra la Vella.

tracking