Agenda

Vide dressing

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Vide dressing

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

Sant Jordi 2023

De 8 a 15 h: correllibre. Espai obert a tothom per cedir i agafar llibres, impulsat pel Club de lectura de la gent gran d’Andorra la Vella.

20 h: lliurament de premis Concurs de poesia Miquel Martí i Pol.

Vestíbul del centre cultural la Llacuna. Fins al 21 d’abril.

‘Sant Jordi a la cova del drac’

Vivim del cuentu és un grup de contacontes que es dedica a explicar històries a tort i a dret per a petits i grans. Creuen en el poder dels contes per educar, per fer pensar, per transmetre valors i també, és clar, per entretenir. Hora: 17.45 h.

Biblioteca. Canillo.

MÚSICA

‘Arnau Obiols i Arnau Orobitg, per què junts?’

Espectacle poeticomusical a càrrec del poeta Arnau Orobitg acompanyat del músic Arnau Obiols, amb piscolabis. Hora: 20.30 h.

Biblioteca comunal.

Escaldes-Engordany.

Nika

Nika Mills oferirà una dinàmica sessió musical que barreja estàndards de jazz i versions de soul, pop i dance. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Ayrton Medeiros

Concert de handpan a càrrec del músic Ayrton Medeiros. Hora: de 18 a 20 h. Biblioteca. Ordino.

LLETRES

‘Delta(s)’

Imaginada per Pierre i Patrice Soletti, aquesta creació transfronterera s’alimenta de quaderns de poesia escrits pels camins i de música composta o improvisada en ruta, que esdevé el material d’un espectacle bilingüe, francès i català, en homenatge a allò transmès de generació en generació: la independència i la llibertat. Hora: 20 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

CONFERÈNCIES

Jornades temàtiques

Reptes de la intel·ligència artificial avui a Andorra, a càrrec de Jordi Herrera i Joancomartí, professor de la UAB expert en seguretat informàtica, Anna Cortés i Besolí, Carles Gonzàlez i Mingorance, i Òscar Serrano i Miranda. Modera: Alan Ward i Koeck. Hora: 19 h.

Sala d’actes del centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

MERCATS

Vide dressing

Mercat de roba i complements de segona mà de la Massana, un esdeveniment creat per allargar la vida dels productes a través de la seva reutilització, centrat en la moda i els complements. Amb tallers infantils per als més petis.

Diversos escenaris. La Massana.

EXPOSICIONS

‘Color dins la foscor’. cecília Santañes Molina

Color dins la foscor és una història personal, un diari il·lustrat que neix de la necessitat de compartir els alts i baixos que comporta passar per un càncer de mama. Hora: 19 h.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 28 d’abril.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.

tracking