Televisió

L'illa del suspens

‘Bienvenidos a Edén’ torna avui a Netflix amb una segona temporada plena de nous misteris i molta reflexió al voltant de les sectes, les xarxes socials i la felicitat.

Un moment de la nova temporada de 'Bienvenidos a Edén'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix estrena avui la segona temporada de Bienvenidos a Edén, la sèrie escrita per Joaquín Górriz i Guillermo López. Les xarxes socials, la visió sobre la felicitat o el món de les sectes són alguns dels temes centrals d’aquest nou lliurament, que constarà de vuit episodis.

En la primera temporada, un grup de joves molt actius a les xarxes són convidats a una exclusiva festa en una illa, però acaben sent retinguts per un grup que habita al lloc. “Les xarxes socials o la tecnologia poden ser un poder gegant i, depèn de com s’utilitzin, poden destrossar-te la vida”, exposa l’actor Tomy Aguilera en una entrevista amb Europa Press. “Objectivament, crec que l’ús que se’n fa no és gaire bo i està bé que ho reflectim a la sèrie. Aquest apèndix identitari en el qual invertim emocionalment moltíssim ens separa de la realitat”, afegeix.

“Obsessionar-te i estar massa pendent tampoc és bo. Crec que tot, amb responsabilitat emocional i consciència, està bé, però tampoc deixar-te portar i estar-hi tot el dia és sa. Les noves generacions estan a les xarxes 24 hores i això no és saludable, afirma, al seu torn, Belinda, que interpreta África.

Bienvenidos a Edén no tan sols va triomfar a Espanya amb la seva primera temporada, ja que també va estar entre les produccions més vistes de la plataforma en més de 80 països. En aquesta segona entrega, el paradís torna a obrir les portes. Un nou vaixell ha atracat i nous habitants arriben a l’illa. Un viatge inoblidable emmascarat en mentides i secrets que continua ocultant un destí per als protagonistes de la història. A més dels esmentats actors, completen el repartiment Amaia Salamanca, Berta Castañé, Sergio Momo, Begoña Vargas, Dariam Coco i Irene Dev, entre d’altres. En els nous capítols s’incorporen, a més, noms com ara Carlos Torres, Nona Sobo o Lucía Guerrero.

tracking