Televisió

Max vol jugar fort

La nova plataforma, fruit de la fusió d’HBO Max i Discovery+, treballa en dues sèries basades en els èxits ‘Game of Thrones’ i ‘The Big Bang Theory’.

L'univers 'Game of Thrones' ja es prepara per a una nova sèrie derivada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una preqüela de la reeixida sèrie Game of Thrones i una ficció derivada de la comèdia The Big Bang Theory arribaran en els propers mesos a Max, la plataforma d’streaming anunciada aquesta setmana pel conglomerat de mitjans Warner Bros. Discovery després de fusionar HBO Max i Discovery+. Encara es desconeixen les dates d’estrena d’aquestes produccions, que, sumades a una nova sèrie de l’univers Harry Potter, han servit de revulsiu per estimular l’interès de l’audiència per aquest nou servei de vídeo sota demanda.

En el cas de la preqüela de Game of Thrones, titulada A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, serà basada en les novel·les de fantasia Dunk & Egg de George R.R. Martin, i compten amb ell mateix com a guionista i productor juntament amb Ira Parker, mentre que Ryan Condal i Vince Gerardis exerceixen com a productors executius.

La sèrie serà ambientada un segle abans dels esdeveniments de Game of Thrones, una època en la qual els Targaryen ocupen el Tron de Ferro, a través de la història d’un “jove, ingenu però valent cavaller” i el seu escuder, segons es resumeix en la sinopsi oficial.

A més, HBO acaba d’iniciar la producció de la segona temporada de l’altra preqüela, House of the Dragon, i també s’està preparant una sèrie derivada que versarà sobre Jon Snow.

Amb Young Sheldon (2017) en la seva sisena temporada, l’arxiconeguda comèdia The Big bang Theory tornarà, d’altra banda, amb una nova producció derivada que actualment es troba en fase de producció sota la supervisió de Chuck Lorre, cocreador de la sèrie original. Els detalls de la trama es mantenen en secret per a aquesta segona producció de The Big bang Theory, la creació de Lorre i Bill Prady que es va emetre durant dotze temporades a la CBS, acumulant 279 episodis des del 2007 fins al 2019.

tracking