Televisió

Salt al món animat

El fenomen de Netflix ‘Stranger Things’ tindrà la pròpia versió animada a la plataforma, segons han confirmat els creadors, Matt i Ross Duffer.

L'equip artístic de 'Stranger Things', en una imatge d'arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exitosa sèrie Stranger Things tindrà la seva pròpia versió animada a Netflix, el servei de streaming que ha servit d’aparador per a les quatre temporades de la producció original. Així s’ha fet saber des de la mateixa plataforma.

D’aquesta manera, els germans Matt i Ross Duffer, creadors de la icònica saga, tornaran a treballar junts en aquesta sèrie que encara no té nom oficial ni data de llançament, i de la qual es desconeixen gairebé tots els detalls. Entre ells, el que més interessa als seguidors de la franquícia: si actors protagonistes com Millie Bobby Brown, Finn Woolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Sadie Sense, Joe Keery, David Harbour o Charlie Heaton posaran veu a algun dels personatges.

“Sempre hem somiat en una versió animada de Stranger Things que segueixi la línia dels dibuixos del dissabte al matí amb els quals vam créixer. Així que ha estat increïble veure com se’ns compleix aquest somni”, han dit en un comunicat Matt i Ross Duffer en referència amb produccions de la seva infància com He Man and The Masters of the Universe (1983).

El film estarà dirigit per Eric Robles amb la producció dels germans Duffer al costat de Dan Cohen, i serà impulsat per l’empresa d’animació Flying Bark, que té la seva seu a Sydney (Austràlia).

Stranger Things és la sèrie en anglès més reeixida de la història de Netflix, en sumar més d’1,3 bilions d’hores de visualització tan sols en el primer mes d’estrena. La plataforma ja té signat un acord amb els germans Duffer perquè la cinquena i última temporada també sigui acollida a Netflix. D’altra banda, Matt i Ross Duffer van confirmar recentment que estrenarien a Londres un espectacle teatral titulat Stranger Things: The First Shadow i que estan preparant un altre spin-off de l’original.

tracking