Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Podria ser el moment per començar a compartir. L'energia astral us incentivarà a experimentar. Si sempre et presentes d'una sola manera, segurament gaudeixis d'expressar-te d'una manera diferent. Encarrega't d'una reunió de negocis en comptes de deixar als altres el control. O sigues més ferma amb aquesta coneguda atractiva, fes que sàpiga que t'agrada. Avui et sentiràs bé en ser audaç.

Taure Podeu decidir canviar la vostra imatge d'alguna manera. Sentiràs inspiració per ésser el centre de l'escena. Et divertiràs invertint en alguns vestits per a negocis que tindran molt d'estil. O compraràs un article valuós, com un rellotge o cartera elegant. Voldràs presentar una imatge de sofisticació i de poder. Els colors que triaràs seràs audaços, com el groc, vermell o ataronjat.

Bessons Acabaràs un projecte. Potser has estat durant setmanes escrivint o llançant un nou pla de màrqueting. Avui arribaràs al punt culminant. Amb els canvis de l'alineació planetària, et podràs prendre un petit descans. No t'afanyis amb alguna cosa nova. Dóna't temps a descansar i reflexionar sobre tots els teus èxits. A la llar, hauràs redecorat o remodelat una mica recentment. Pren-te temps per admirar el teu dur esforç.

Cranc Avui podries desitjar sortir i connectar-te amb la mare naturalesa. L'alineació astral us està encoratjant que poseu els peus sobre la Terra. Podràs desitjar sortir en bicicleta vorejant un llac o una muntanya. O podries sortir a córrer pel bosc. Assegureu-vos de passar un dia tranquil, lluny dels qui us transmeten les vostres pressions. En aquest moment la millor medicina per a tu és la natura.

Lleó Donat l'aspecte còsmic, podries estudiar les teves finances. Podries estar pensant a comprar noves accions perquè els diners es multipliquin. O podries avaluar la compra d'una interlocutòria nova o un ordinador. Abans de fer cap moviment sobtat, voldràs investigar una mica. Però, en general, si t'ocupes, aviat incrementaràs el teu benestar econòmic.

Verge Rebràs algun consell conflictiu sobre alguna cosa. La configuració celestial significa que t'hauràs de prendre algun temps per descobrir la veritat. En un ambient de negocis escoltaràs rumors de conflictes. Una persona dirà que la teva companyia està en problemes, mentre que altres diran que els guanys estan alts. No t'inquietis o preocupis. Fes una mica de recerca i descobreix els fets objectius. D'aquesta manera, tindreu la informació que necessiteu per prendre l'acció correcta.

Balança Sentiràs una sensació d'ambició incrementada amb aquesta configuració celestial. Tindràs en compte totes les teves opcions i grans somnis. Potser decidiu tornar a l'escola per fer un nivell d'estudi avançat. O potser t'adonis que realment et vols mudar a un altre lloc. També la teva relació sentimental estarà a la teva ment aquests dies, i prendràs decisions que afectaran de manera important el teu futur. És un meravellós moment per fer un canvi audaç.

Escorpí En aquest mateix moment estaràs més visible. El teu esforç i el teu treball cridarà l'atenció. Col·legues de negocis buscaran la teva companyia, esperant poder connectar-se amb algú del teu talent. O rebràs una oferta laboral del no-res. No prenguis cap decisió precipitada. Amb l'orientació d'aquest dia, pren-te el teu temps per considerar qualsevol oportunitat que aparegui al teu camí. Afanyar-se no és el millor, per tant reflexiona i medita sobre el que realment desitges.

Sagitari Potser avui els teus esforços es veuran recompensats. Si has passat llargues hores treballant en un projecte important, potser rebràs elogis sobre els teus esforços. Descobriràs que un assumpte de negocis o un client influent voldrà utilitzar els teus serveis. Et sentiràs triomfant i feliç. A casa teva, et sentiràs fantàstic sobre una relació sentimental que està en un molt bon moment.

Capricorn Decidiràs oferir ajuda a algú que la necessiti. Potser li digueu algunes paraules encoratjadores a un amic que estigui passant un mal moment. O potser alegres algú amb comentaris agradables i un càlid sentit de l'humor. O donis una mà a un parent que estigui passant necessitats. Podria ser que li oferissis un préstec a algun ésser estimat. O que t'ofereixis de voluntari per cuidar els fills a algú.

Aquari Amb aquesta energia celestial en funcionament podreu tenir un temps d'alegria i diversió. Potser t'ajuntis amb alguns amics per a algun esdeveniment social. Podrien sortir a ballar un club. O assistir a algun espectacle musical. Gaudiràs compartint amb persones que comparteixen el teu alegre punt de vista. És un bon dia perquè coneguis noves amistats. No tinguis por donar el teu número de telèfon i parlar amb persones interessants.

Peixos Avui et resultarà fàcil sentir-te víctima, però intenta mantenir-te positivitat. Els planetes i la seva influència augmentaran la teva sensibilitat emocional. Prendres molt a pit un comentari crític d'alguna persona. O sentiràs molèstia per una trobada amb un venedor de mal humor. No deixis que aquestes petites coses t'irritin. En canvi, mantingues-te fora del drama. Enfoca't en coses positives, com ara les teves metes professionals, la teva relació sentimental o la teva vida familiar.

tracking