Televisió

'True crime' a HBO

Elizabeth Olsen encapçala el repartiment de ‘Love and Death’, una sèrie de set capítols basada en un esgarrifós cas real, que arriba a la plataforma el dia 27.

Elizabeth Olsen en el paper de Candy a 'Love and Death'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elizabeth Olsen torna aquest mes a la televisió amb Love and Death, una sèrie d’HBO Max que pot esdevenir una de les grans estrenes de la temporada. La Bruixa Escarlata canvia els superherois de les pel·lícules i sèries de Marvel per una història basada en l’esgarrifós cas real d’un assassinat a la Texas dels anys 80. La plataforma ha programat el llançament d’aquesta nova producció, de set capítols, per al proper dia 27.

Als comandaments de Love and Death hi trobem un veterà de la televisió, David E. Kelley, responsable d’èxits relativament recents com Big Little Lies i The Undoing, però també d’algunes de les millors sèries d’advocats com El abogado i Ally McBeal. En el seu nou treball amb HBO, no obstant això, aposta més aviat pel vessant del true crime per relatar una història d’amistat, traïció i assassinat com a guionista i productor executiu. La cineasta Leslie Linka Glatter (Homeland), per la seva banda, s’ha encarregat de dirigir la major part dels episodis.

La trama se centra en la història real de l’assassinat de Betty Gore per part de la seva amiga millor amiga, Candy. Totes dues eren amigues i veïnes, però quelcom es va interposar aviat entre elles: Candy va començar a sentir-se atreta pel marit de Betty, Allan, i tots dos van iniciar una aventura en secret. Candy se sentia atrapada en la seva condició de mestressa de casa i mare d’un barri privilegiat, i és possible que la relació extraconjugal sorgís d’aquestes frustracions. Si bé encara no s’havia revelat el secret, l’amistat entre Candy i Betty es va anar deteriorant, fins que les tensions van acabar per esclatar. El 13 de juny de 1980, quan Allan estava en un viatge de negocis, Betty va aparèixer morta a cops de destral.

A més d’Olsen, el repartiment està format per Lily Rabe, Jesse Plemons i Keir Gilchrist, entre d’altres.

tracking