Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'alineació planetària d'avui us farà sentir de meravella! Et sentiràs preparat per manejar qualsevol desafiament que se't presenti. És un bon moment per concentrar-te en aquests projectes difícils que requereixen energia i determinació extra. Si necessites enfrontar un client combatiu o un company de treball rondinaire, aquest és el moment de fer-ho. Et sentiràs valent i clar en comunicar-te amb els altres.

Taure Avui t'has de comunicar de manera més directa. Et trobaràs en una situació en què els suggeriments o ser indirecte no funcionarà. Així que, amb l'energia celestial guiant-te, digues el que realment vols dir! En expressar-te de manera directa, els que t'envolten et podran comprendre millor. I encara si no els agrada el que tens per dir-los, almenys sabran on ets parat.

Bessons Aquest és un bon dia per abandonar una forma vella de fer les coses. De vegades ens mantenim ferms amb alguna cosa encara que ja hagi deixat de funcionar fa molt! Per exemple, ara mateix potser et trobes estancat en una cursa. Encara que sentis que no estàs anant enlloc, fer canvis et posa nerviós. Intenta concentrar-te en els teus somnis.

Cranc Amb la configuració planetària del moment, és millor que us oblideu de les tasques domèstiques de rutina. L'aspecte en joc no afavoreix la realització d'aquestes tasques o de fer manats. En canvi, t'has de concentrar en les activitats que aquest aspecte afavoreix, com llegir, escriure, fer càlculs, pràcticament qualsevol activitat intel·lectual.

Lleó Avui assegura't d'estimular la teva ment. Ja de per si estàs molt pensatiu/iva, i amb la influència planetària actual, ho estaràs més encara. Ets un àvid lector. Si tens un bon llibre on concentrar-te, fes-ho. Gaudireu fins i tot d'un diari o revista. Considereu fer qualsevol cosa que faci fluir els vostres pensaments! Et resultarà difícil trobar alguna cosa que et proporcioni més plaer que això.

Verge L'alineació astral actual indica despertar un desig per versatilitat. Qualsevol cosa a llarg termini no funciona durant aquest període. Considera fer alguna cosa fora del comú avui, com prendre una llarga caminada, reunir-te amb algú a qui no has vist durant gaire temps, anar a veure un partit d'esports o jugar escacs.

Balança No et sorprenguis si avui algú t'acusa de ser fred i distant. Tot i que probablement cap de les dues coses sigui certa, els altres fàcilment interpreten el silenci com a indicador de problemes de la teva part, ja que la teva naturalesa és en general extravertida i xerraire. Un humor pensatiu sovint es connecta amb laspecte en joc.

Escorpí Si us agrada escriure, aquest és un bon dia per fer-ho. Encara que aquesta és una activitat relativament nova, la influència astral et donarà una empenta extra. Escriure en un diari, cartes, compondre poesies o crear una història són totes les activitats que et proporcionaran plaer durant l'aspecte en joc. Una altra opció és llegir.

Sagitari Avui et podràs expressar de manera audaç i directa. L'energia celestial t'incita que no guardis res. Potser hi haurà algú a la teva vida que hagi estat aprofitant-se de tu. Aquest és el moment ideal per posar-lo al seu lloc! Fes-li saber què penses sobre el seu comportament. Deixa-li clar que no els ho permetràs en el futur. Et sentiràs bé si estableixes límits.

Capricorn Amb l'alineació planetària actual, tindràs idees noves sobre com manejar alguna cosa a la feina. Potser se t'acudirà un pla que et porti més reconeixement. Potser vols involucrar-te en un prestigiós projecte. Si tot surt bé, la teva reputació continuarà creixent. Definitivament desitjaràs aplaudiments, així que no tinguis por tractar d'assolir les estrelles!.

Aquari Aquest és un dia per estar sol. L'alineació planetària podria causar demostracions intenses de personalitat. A l'oficina hi haurà molts desacords. Tracta de mantenir un perfil baix i una actitud positiva. No has de ser arrossegat per les queixes dels altres. Ho estàs fent bé, així que assegura't de preservar aquesta energia optimista!.

Peixos Aquest és un bon dia per interconnectar-te amb altres homes a la teva feina. La influència planetària afavorirà la teva sort amb lenergia masculina. Si tens l'oportunitat de promocionar els teus serveis, no tinguis por xerrar amb aquests cavallers. Si ets en una reunió o en una conferència on hi ha molts altres homes professionals, tindràs sort si vols fer alguna venda.

tracking