Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Mantenir-te ocupat amb diverses coses alhora complaurà l'alineació planetària d'avui. El desig per una considerable estimulació mental i física està connectat amb l'aspecte en joc, i estar sense fer res no et farà sentir bé. Les activitats no són una cosa nova per a tu. Si hi ha coses que hagis de fer, avui és el dia.

Taure Avui hauràs de tindre llapis i paper a mà. L'energia celestial en joc estimularà les teves qualitats creatives i intel·lectuals. Escriure, poemes, articles, ficció o al teu diari, són totes formes de comunicació que avui funcionaran per a tu millor que mai. El valor cinètic de moure un llapis sobre una pàgina pot resultar extremadament tranquil·litzant, i és rítmic.

Bessons Avui pots confiar més que mai en els teus instints. Sense importar el que els altres et vegin o no com a insensible, es pot confiar en les teves impressions i pensaments resultants. Segueix el teu primer pressentiment en allò que sigui, sense pensar-ho dues vegades. Actueu d'acord amb els vostres pensaments i no amb les vostres emocions.

Cranc Avui se t'acudirà una idea interessant. Potser trobaràs inspiració per enfocar la teva carrera de manera diferent. Potser tinguis una visualització d'un camí diferent per a tu, un que et brindarà més satisfaccions. Tot i que pot portar algun temps convertir aquest somni en realitat, permet explorar aquesta opció.

Lleó De vegades ets una mica tossut, especialment quan has tingut un desacord amb algú. Et resulta difícil admetre que podries estar equivocat. L'aspecte en joc us ajudarà a fer les paus amb tots. Si hi ha un ésser estimat o un amic amb qui hagis tingut problemes, aquest és el dia ideal per reconnectar-te amb ell.

Verge Avui et sentiràs obert a fer nous amics. T'adonaràs que el teu cercle social s'ha estancat una mica. Et beneficiarà de connectar-te amb diferents tipus de persones en aquest moment. Deixa que l'afectuosa i afectuosa energia de l'alineació astral del dia t'ajudi a obrir-te. Parla amb el veí que no coneixes.

Balança Avui trobaràs una nova solució per a un vell problema. L'alineació planetària us portarà energia positiva i creativa. Podries parar atenció a un projecte del passat. Potser es tracta d'alguna cosa que en algun moment vas intentar fer, però no va funcionar. Ara li podràs donar un nou enfocament.

Escorpí Aquest és un bon dia per treballar al canvi de vells models. Tens una certa manera de mirar la teva vida. L'aspecte en joc us encoratjarà a utilitzar un filtre diferent. Potser has d'examinar la teva vida des d'una perspectiva més espiritual. Estàs en un camí de recompenses? Et sents feliç de la teva vida en general, o sents que encara has de créixer més?.

Sagitari Assegura't de cuidar-te bé avui. Amb l'energia celestial en joc hi haurà tensió nerviosa. Evitau el contacte amb la vostra mare si la relació és tensa, ja que les chances d'estrès o desacords són fortes. Tracta d'apartar-te de tot el que sigui estressant avui, pren-te un descans. Troba maneres de portar pau mental i un molt necessari relax a la teva vida.

Capricorn Si tens una relació difícil amb la teva mare, probablement és bona idea evitar el contacte amb ella avui. La influència dels planetes en aquest moment augmenta la possibilitat de conflicte. Si et sents especialment emocional, pots trobar la teva mare insensible o freda. Si sents la necessitat de contenció o de parlar amb algú, considera algun amic íntim o fes una activitat que et relaxi.

Aquari Els planetes i la seva influència indiquen que trobareu alleugeriment per a la intensitat d'emocions, ja que l'aspecte en joc està associat amb una necessitat de variació i novetat més que no pas amb emocions profundes. És un dia perfecte perquè visquis una mica. Considera sortir i escapar de la rutina fent alguna cosa que no hagis planejat.

Peixos Si necessites fer càlculs, aprofita els moviments planetaris d'avui. La influència astral actual està associada amb el pensament agut i la ràpida resolució quan es tracta de calcular i resoldre coses. Aquest és un moment perfecte per revisar pressupostos, informes, propostes, comptabilitat o qualsevol cosa que requereixi de concentració mental.

tracking