Agenda

Berta la caputxeta 3a generació

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Berta la caputxeta 3a generació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE

‘Preses’

L’obra Preses transcorre en una presó de dones als anys quaranta, potser començament dels cinquanta, en alguna província espanyola. Set dones empresonades per motius diferents (robatori, prostitució, adulteri, delicte polític…) malviuen en una presó, ateses per monges, passant fred, gana i gairebé sense atenció mèdica. Hora: 20 h. Sala d’actes del comú. Escaldes-Engordany.

‘Berta la caputxeta 3a generació’

Berta és el nom de la nostra protagonista i pertany a la generació més jove d’una saga de dones que han estat enganyades i cruspides pel llop ferotge. Podrà la nostra protagonista alliberar-se d’aquesta xacra que persegueix la seva família? Hora: 17.30 h. Auditori del Palau de Gel. Canillo.

ACTIVITAT

Tast de xocolata

Tast de xocolata a càrrec de Xocland. Hora: 12 h. Museu Casa Rull. La Massana.

MÚSICA

Experiència Realitat virtual

Gaudeix d’una experiència de realitat virtual i competeix amb els teus amics per ser el millor del joc. Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Frank Morais

Sessió de tech-house molt rítmic. Hora: 21.30. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

‘Toi et Moi’

Performance amb Emma Regada combinada amb el pianista Nicolas Ayache. Hora: 20.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘La BSO de les obres’

Activitat inspirada per la banda sonora original de Khrôma en què es proposarà el repte a les famílies de pintar les peces musicals segons les emocions que els inspirin. Hora: 11.30, 12.30, 16 i 17 h. Museu Thyssen. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘Anem a l’Àfrica’

En aquesta ocasió des de Sonadons us proposem un viatge per la sabana, ric d’experiències musicals i sonores, que ens traslladaran fins a l’Àfrica. Hora: 11 hores (infants de zero a 15 mesos) i a les 12 hores (infants de 15 mesos a tres anys). Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIES

‘Som autoreparables. Dolça revolucuió de les plantes medicinals’

Selecció dels coneixements pràtics de Josep Pàmies per mantenir i recuperar la salut amb plantes medicinals: emocions, alimentació, aigua, magnesi i moltes coses més. Hora: 18 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

VISITA

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotona. Andorra la Vella.

Visita Guiada nocturna A andorra la Vella. Festival de llum i color

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda, on la il·luminació juga un paper preponderant. Hora: 19 h. Plaça de la Rotona. Andorra la Vella.

tracking