Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És un bon moment per pensar seriosament en els problemes que tens a la vida. Aquests temes tendeixen a invocar respostes emocionals que estan més lligades amb el passat que amb la situació actual i, gràcies a l'alineació planetària, seràs capaç de pensar-hi sense tenir desbordes emocionals. Pensa en circumstàncies que tendeixen a fer-te reaccionar de manera exagerada i vés si pots connectar els punts.

Taure Si hi ha alguna cosa que recentment ha provocat que no sàpigues com actuar, aquest és el moment perfecte per asseure't i pensar les coses. Avui la teva habilitat per veure la situació des de diversos angles i de lligar els esdeveniments es veurà ampliada. Seu i planifica la situació. Si penses més detingudament sobre totes les possibilitats, trobaràs més de les que creies. Explora aquesta eina poderosa.

Bessons El teu camp de possibilitats és molt més ampli del que és comú. L'expansió i el creixement són afins a aquesta influència i, si et permets el temps per avaluar les coses i somiar, potser et sorprengui el que se't pot acudir. Ja sigui que et concentris en un problema que necessita ser resolt, et dediquis en una expressió creativa o simplement miris les estrelles, les idees i les solucions fluiran a la teva ment. Considereu prendre nota d'alguna d'aquestes per a referències futures.

Cranc Pots tenir alguns amics que faran grans coses per la societat. Són persones molt dotades, però, tenen por de demostrar-ho. Si és així, l'alineació planetària en joc us ajudarà a presentar-los al món. Llevat que aquests amics en realitat siguis tu! No permetis que la teva timidesa faci que t'amaguis darrere excuses ximples. Fes-te valer, i no tinguis por mostrar la teva destresa!

Lleó Tots nosaltres, en un moment o altre, tenaçment defensem els nostres ideals sense escoltar els punts de vistes dels altres. L'alineació planetària et dirà que treballis en el teu sentit de treball en equip i companyonia. Sempre hi ha més duna solució a un problema. Tot i això, és possible continuar sent amic d'algú quan descobreixes que té un punt de vista completament oposat? Avui hauràs de pensar-hi.

Verge Probablement ets una persona que necessita una atmosfera tranquil·la per treballar amb eficiència. Avui resultarà difícil fer alguna cosa. Et sentiràs extremadament sensible i susceptible, i la tensió que sents entre els teus companys de feina et pot resultar molt desestabilitzadora. Avui necessites apartar-te dels altres. Per què no prendre't el dia!

Balança Has estat tractant de distanciar-te del veïnat i de l'atmosfera social en què vas créixer? Avui, la configuració planetària et farà pensar en allò que li pots tornar a la societat. Algunes de les teves idees poden semblar utopies, però poden, però, ser útils per a tu i d'altres en els propers anys.

Escorpí Aquest podria ser un dia molt filosòfic per a tu. Podries adonar-te que potser ets una mica intransigent en alguna de les teves relacions. Amb quin sistema de valors jutges els altres? No creus que hauries de posar una mica de perspectiva en la manera com jutges les accions i les actituds d'altres persones? Aquestes són el tipus de preguntes que t'hauràs de fer avui.

Sagitari No hi ha cap problema que avui no puguis resoldre el dia d'avui. Les teves habilitats innates estaran intensificades per veure objectivament, analitzar des de diverses perspectives i prendre decisions encertades. Afavoreix l'escenari ideal perquè es resolguin gairebé tots els aspectes de la teva vida amb què no estàs feliç. Pren-te el temps per pensar en les teves relacions, carrera, negocis i família. Cap problema és massa gran o petit quan descobreixes quin és el primer pas a prendre.

Capricorn La combinació de les influències planetàries d'avui pot reforçar la teva naturalesa a vegades agressiva i també augmentar la teva habilitat per pensar. Si pots fer que aquestes dues característiques treballin juntes, et proveiran de la fórmula ideal per obtenir allò que més vols. Realitza una llista de les coses que consideres les prioritats més importants i comença a complir les teves tasques. Si cal fer canvis, no dubtis a dir el que penses.

Aquari La configuració formada pels planetes ara et pot veure amb molta més concentració a pensar ia resoldre problemes que a sentir. Per a tu, atesa la teva naturalesa sensible, això pot ser un veritable atractiu i n'has de prendre avantatge. Encarrega't de qualsevol cosa que requereixi concentració i agudesa mental, com treure pressupostos, planificar o resoldre problemes. Probablement descobreixis solucions i opcions que abans no havies pensat. Aprofita al màxim aquesta oportunitat.

Peixos És possible que les teves metes financeres i tot allò que sigui necessari per obtenir-les avui semblin ser molt més tangible. Els planetes i la seva influència actual poden aguditzar l'habilitat per pensar clarament. A més a més, l'aspecte en joc millora l'habilitat que ja tens per resoldre coses. Examina el teu pressupost i actualitza'l consultant despeses prèvies. Pensa en maneres d'augmentar el teu ingrés, de reduir les despeses, o d'estalviar si cal.

tracking