Agenda

'Imma i Gina'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Imma i Gina'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

'Imma i Gina' - Teatre musical infantil

Imma i Gina emmiralla el problema actual de pèrdua de fantasia, creativitat i imaginació. Hora: 17.30 h. Auditori del Palau de Gel d’Andorra. Canillo.

TALLERS

Taller de constel·lacions familiars sistèmiques

Taller de constel·lacions familiars sistèmiques des de la mirada de la descodificació biològica. Hora: de 10 a 14 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

‘Dissabtes de secrets - A la recerca de la notícia

Què passava a Andorra i al món el dia què vas néixer? Consulta, investiga i descobreix el nostre fons d’hemeroteca. Sigues el reporter d’investigació que portes dins. Hora: de 10.30 a 12.30 h. Arxiu històric d’Escaldes-Engor­dany. Escaldes-Engordany.

TEATRE

‘Troianes. Dones a les portes de la ciutat en flames’

Amb motiu del Dia internacional de la dona, el 8 de març, el ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat ha organitzat la representació de l’obra de teatre Troianes. Hora: 19 h.

Teatre Comunal. Andorra la Vella.

AJO & MASTRETTA · Cicle Poesia i cia. · Temporada 2023 Auditori Nacional d’Andorra

Ajo i Nacho Mastretta van començar el seu camí micropoètic el 2004, i des del primer moment van construir un món insòlit entre el cabaret i el rock, el punk i el cuplet, fent, com es diria en castellà, de tripas corazón i del corazón tripas. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

EXPOSICIONS

‘Pedalant com ahir’, mostra monogràfica

Mostra monogràfica per desgranar la curiosa història particular que s’amaga darrere d’una de les peces que integren la col·lecció del museu, una història de ciclisme èpic, plena de romanticisme, que no us podeu perdre.

Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’abril.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. Horari: de dimarts a dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18.30 h. Diumenge, de 10 h a 14 h.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 23 d’abril.

‘Huella en Andorra’

Exposició de Jorge Colomina. Pintor espanyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal com ara Picasso, Miró, Cézanne o Matisse, entre d’altres. Horari: 10-13 h / 16-19 h de dilluns a divendres i 10-13 h dissabte. Diumenge, tancat. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 27 d’abril.

‘L’art de la talla de fusta i el seus artesans’

Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 15 d’abril.

‘KHRÔMA. L’univers emocional del

color’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra, titulada Khrôma. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener del 2024.

‘Aproximacions a la realitat’

Exposició d’Arnau Sánchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 24 de març.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 d’agost.

tracking