Agenda

Valentino

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Valentino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

Juga amb paraules

Juga amb paraules es centra a apropar l’escriptura creativa als infants amb activitats i dinàmiques relacionades amb els llibres i les paraules. Hora: 17 h. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

MÚSICA

Valentino

Després d'estudiar música clàssica, Valentino es va ficar en la música electrònica. Barrejant estils house i electro, aporta un toc de música en viu amb el seu violoncel elèctric. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge així com algunes de les pàgines del còmic.

Museu del Còmic. La Massana. Fins al 28 de febrer.

‘Històries enllaçades’

El curs jove de l’Escola d’Art presenta Històries enllaçades, una exposició en què ens mostren els seus llibres il·lustrats amb grans dots d’originalitat.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 2 de març.

‘Històries per viure’

Onze fotografies que componen la mostra i que recull el retrat d’històries de pacients d’Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat dels donants. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 26 de febrer.

‘N’hi ha per llogar-hi cadires’

Cadires petites, grans, de colors, de fusta, entapissades o de reixeta! N’hi ha de tota mena. Atansa’t a la Llacuna i veuràs la col·lecció de cadires restaurades de l’Escola d’Art.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de febrer.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.

Art tèxtil de Yen YU Tseng

Tseng Yen-Yu és una artista taiwanesa amb gran talent visual elaborat amb peces antigues, residus tèxtils i la seva pròpia tècnica tèxtil, el wrapping, com a forma d’escultura i instal·lació. Taranmana. Escaldes. Fins al 25 de febrer.

L’art de la talla de fusta i els seus artesans

Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 15 d’abril.

VISITA

Visita guiada Escaldes-Caldea

Aquest volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Hora: 10.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Visita guiada nocturna a Andorra la Vella

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l'arquitectura d'avantguarda on la il·luminació juga un paper preponderant. Hora: 19 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

tracking