Agenda

Art tèxtil de Yen YU Tseng

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Art tèxtil de Yen YU Tseng

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Art tèxtil de Yen YU Tseng

Tseng Yen-Yu és una artista taiwanesa amb gran talent visual elaborat amb peces antigues, residus tèxtils i la seva pròpia tècnica tèxtil, el wrapping, com a forma d’escultura i instal·lació. Taranmana. Escaldes.

ACTIVITATS INFANTILS

El follet pastisser i taller de cuina freda

La Mandarina viu amb la seva àvia en una casa enmig del bosc. Cada dia per adormir-se llegeix un conte, fins que una nit un soroll de les golfes interromp la lectura… Hora: 17 h. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

FESTES I TRADICIONS

DJ Moncho

DJ Moncho serà l'encarregat de posar el punt i final a les nits de Carnaval amb una sessió plena de música i diversió! No te la pots perdre! Hora: 00.30 h. Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultura. Encamp.

Lectura de les últimes voluntats de S.M. el Rei Carnestoltes

Es llegiran les últimes voluntats de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i es procedirà al seu enterrament. Hora: 20 h. Travessa de l’Areny. Encamp.

Sardinada popular

Grans i petits podran gaudir d'un acte de germanor i de tancament de festa amb l’escalfor de les flames i saborejant les millors sardines! Hora: 20.30 h. Travessa de l’Areny. Encamp.

Castell de focs artificials

El punt final de la celebració de Carnaval 2023 es posarà amb el castell de focs artificials. Hora: 21 h. Travessa de l’Areny. Encamp.

Carnestoltes Ordino

17 h. Taller. Per carnaval ens posem un casc.

19 h. Enterrament del Carnestoltes, lectura del testament i sardinada popular.

EXPOSICIONS

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Khrôma. L’univers emocional del color és una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘Roser Casanovas: l'aigua de la vida'

Últim dia per veure les pintures de Roser Casanovas, que són un elogi a l’element de l’aigua com a font de vida tant per a l’existència de la natura com per a l’ésser humà.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge, així com algunes de les pàgines del còmic. Consulteu horaris a la web: wwww.lamassanacomic.ad

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 28 de febrer.

‘Vasarely. De l’art òptic al Folklore planetari’

Últim dia de la mostra, formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França.

Horari: De dimarts tarda a diumenge matí, de 10 h a 13.30 h i de 15.30 h a 20 h. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella.

‘Una mirada sostenible’

Si els ulls són el mirall de l'ànima, les fotografies ho són de les nostres emocions. Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l'impacte de l'ésser humà en el planeta. Horaris: De dimarts a dissabte, de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18.30 h. Diumenge, de 10 h a 14 h.

MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril del 2023.

tracking