Televisió

'Duster' veurà la llum

HBO Max ‘desbloqueja’ finalment el projecte de J.J. Abrams i LaToya Morgan, una de les moltes propostes que la plataforma tenia aparaulades amb el cineasta.

J.J. Abrams ha vist cancel·lats tres dels seus projectes a HBO Max.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BO Max ha donat finalment llum verda a Duster, la sèrie que tenia acordada amb J.J. Abrams i LaToya Morgan, que exerceixen de showrunners del projecte. La ficció portava als llimbs des de 2020, i després de gairebé tres anys la plataforma de streaming ha donat el vistiplau perquè es dugui a terme.

Abrams tenia aparaulats nombrosos projectes amb HBO Max després del contracte signat entre l’empresa i la seva productora, Bad Robot, en el qual es van plantejar tres treballs. Un d’ells era Justice League Dark, basada en l’univers de superherois de DC Comics; un altre era Overlook, una història sobre el famós hotel de la novel·la de Stephen King, The Shining; i la ja citada Duster. A aquests després s’hi va afegir Demimonde.

Els dos primers projectes van ser cancel·lats per la plataforma, que va decidir a últim moment no dur-los a terme, el mateix que va passar també amb Demimonde, a causa del seu elevat cost. Això sí, Overlook ha intentat ser venut a altres companyies, sonant Netflix com un dels postors amb més opcions. És així com Duster, després d’estar en la corda fluixa a causa de les cancel·lacions de les anteriors sèries, sembla que sí que veurà la llum.

Formada per vuit episodis, la ficció la protagonitzarà Josh Holloway, que ja va treballar amb Abrams a Perdidos, i Rachel Hilson. L’actriu interpreta la primera agent negra de l’FBI que, el 1972, viatja al sud-oest dels EUA i s’alia amb un conductor especialitzat en fugides i persecucions, interpretat per Holloway.

“Duster és una amalgama de totes les meves coses preferides: narració d’alt voltatge, personatges profunds i molt de cor. És un projecte de somni i estic summament agraïda amb tota la gent de Warner Bros i HBO Max per creure-hi. I no podria haver demanat un millor soci que J.J. Abrams per construir aquest món increïble”, ha destacat Morgan.

tracking