Agenda

'Xaxipiruli'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Xaxipiruli'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘Xaxipiruli’

Espectacle d'animació infantil. Tot seguit, hi haurà despenjada, judici i cremada del Carnestoltes, a càrrec dels Bruixots. Hora: 17 h. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

FESTES I TRADICIONS

‘Fluor the sea’

Tercera i última festa amb estil propi serà Fluor the sea. Durant la nit hi haurà l'actuació de La Banda Neon i una sessió de discjòqueis amb DJ Moncho, DJ Mon i Juacko DJ. Hora: 22 h. Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

Xaranga Estrella Band

Els carrers del poble d'Encamp s'ompliran de música i diversió amb la cercavila de Xaranga Estrella Band. Hora: 15.30 h. Pels carrers de la parròquia. Encamp.

Euphoria

El Casal del Poble d'Encamp acollirà una tarda de ball per a la gent gran amb el grup de versions Euphoria. La música i la diversió estan garantides! Hora: 18 h. Casal del poble. Encamp.

Ball de l’ossa i repartiment d’allioli

El Ball de l’Ossa d'Encamp, declarat Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO, es calcula que es va iniciar durant l'edat mitjana. Des de la dècada del 1950, aquesta representació segueix un guió escrit per Rossend Marsol, Sícoris. Hora: 16 h. Aparcament Prat de l’Areny. Encamp.

Festa infantil & karaoke

Festa infantil de Carnaval per als més menuts, que podran gaudir d'una tarda plena de colors i de música amb l'activitat de karaoke que hi ha preparada. Hora: 17.30 h. Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

Carnestoltes de Fanillo

11 h. Taller de màscares i maquillatge al Mirador del Palau de Gel.

17 h. Botifarrada popular seguida del judici i la crema de S.M. Carnestoltes.

Carnestoltes d’Ordino

12 h. Representació dels Contrabandistes i robatori de l’olla.

13 h. Repartiment del brou amb carn d’olla de Carnaval.

16 h Gimcana infantil de disfresses.

Plaça Major. Ordino.

MÚSICA

Vibrand en clau de soul

La banda interpretarà els temes que agraden més d’artistes com ara Sting, Beatles, Stevie Wonder, entre altres. Hora: 21.30 h.

Hotel Màgic. La Massana.

La cigala i la formiga

Amb aquests dos personatges us convidem a viatjar per totes les estacions de l’any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera. Hora: 17.30 h. Sala d’actes del comú. Escaldes.

EXPOSICIONS

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Khrôma. L’univers emocional del color és una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘Roser Casanovas: l'aigua de la vida'

Últim dia per veure les pintures de Roser Casanovas, que són un elogi a l’element de l’aigua com a font de vida tant per a l’existència de la natura com per a l’ésser humà.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge, així com algunes de les pàgines del còmic. Consulteu horaris a la web: wwww.lamassanacomic.ad

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 28 de febrer.

‘Vasarely. De l’art òptic al Folklore planetari’

Últim dia de la mostra, formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França.

Horari: De dimarts tarda a diumenge matí, de 10 h a 13.30 h i de 15.30 h a 20 h. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella.

‘Una mirada sostenible’

Si els ulls són el mirall de l'ànima, les fotografies ho són de les nostres emocions. Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l'impacte de l'ésser humà en el planeta. Horaris: De dimarts a dissabte, de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18.30 h. Diumenge, de 10 h a 14 h.

MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril del 2023.

tracking