Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Els nascuts sota el teu Signe Solar generalment tenen un fort desig de ser servicials amb els altres. Tu ets així sens dubte. Amb la combinació de les influències planetàries d'avui, trobaràs alguna feina per fer que beneficiï els altres, com un cor, donar el teu temps voluntàriament, o ajudar algú amb un projecte.

Taure Potser t'asseus de mal humor. Però el dia és ple d'energia, et trobaràs amb més concentració en activitats físiques que no pas en temes emocionals. Això pot ser una cosa bona. Sovint un bon entrenament físic dóna al teu subconscient l'oportunitat de resoldre qualsevol tipus de problema que hagi tingut.

Bessons Tot i que la teva concentració es basa en tasques intel·lectuals, sovint també t'agrada mantenir el teu cos actiu. Una bona activitat física pot ser anar al gimnàs i entrenar-te, o sortir a córrer; però també significa assolir productivitat amb tots aquests treballs pesants que has estat acumulant.

Cranc Sota la influència de la configuració astral d'avui, hi ha bones possibilitats que rebis una mà servicial o algun consol de la teva mare, o algú que és com una mare per a tu. No dubtis a preguntar-li pels seus pensaments, idees i ajuda. Ella segurament se sentirà bé de poder fer això per tu, i es posarà contenta que els ho hagis demanat.

Lleó Avui concentrar-te en tu i pren nota sobre l'estat de la teva salut. En realitat, latenció al teu benestar físic i emocional és veritablement important tot el temps - no només avui. Les rutines diàries són essencials, i complir-les al peu de la lletra depèn de tu.

Verge Avui l'alineació astral indica que la influència de la teva mare estarà a la teva ment. La teva mare tindrà un efecte terrible en com pensis, actuïs i sentis. Per cada signe, hi ha un signe oposat. Si la teva mare és el teu signe oposat, passaran més conflictes i malentesos.

Balança Et trobaràs pensant en la carrera i noves metes per al futur. L'alineament planetari d'avui us donarà força i claredat als vostres somnis. Això juntament amb la imaginació et vindrà molt bé. Els que estimen l'esport poden passar el temps somiant amb els jocs Olímpics.

Escorpí Sota la malenconia energia d'avui sentiràs nostàlgia pel que fa als teus somnis i metes d'infància. Pregunta't què tan a prop ets de la vida que havies imaginat. Si ets a milles de distància, aquest és un gran moment per establir noves metes i tractar de recapturar el que mai volies tant.

Sagitari La influència de l'alineament astral d'avui vol dir que pots estar pensant en diners més que no pas de costum. Si les teves finances no es troben on volguessis que estiguin, considera revisar el teu pressupost, despeses, ingrés i altres factors que hi puguin contribuir.

Capricorn Moltes persones nascudes sota el teu Signe Solar prefereixen les activitats més tranquil·les. Quan els teus amics estan ballant, segurament estàs mirant i no participant. Tot i que sovint prefereixes pensar que fer, la influència de la col·locació celestial d'avui és d'activitat física.

Aquari De vegades pots sentir que la gent passa per sobre. Això no vol dir que siguis una persona ximple, significa que tens consideració. Només que de vegades la gent se n'aprofita. Però hi ha dies com ara! Amb l'energia en joc d'avui, la vostra habilitat d'enganxar-vos a les vostres decisions i no permetre que us facin canviar d'opinió.

Peixos Avui sentiràs sentiments forts. Això no és res de nou per a tu, ja que tens tendència a sentir les coses en profunditat. El que et pot resultar difícil de vegades és trobar maneres d'expressar-te. Tot i que ets una persona creativa, no et resulta fàcil trobar l'activitat correcta que funcioni per a tu.

tracking