Èxits amb continuïtat

Showtime confirma que hi haurà una preqüela de ‘Dexter’, ambientada a Miami, i també llum verd al desenvolupament de quatre ‘spin-offs’ sobre ‘Billions’.

Els creadors de 'Billions' ja tenen quatre sèries derivades en desenvolupament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova era de Showtime arrencarà portant dos dels seus grans estendards per bandera. La marca televisiva, que passarà a estar integrada dins Paramount+ a final d’any, concentrarà la seva estratègia en l’expansió dels universos de Dexter i Billions, dues sèries imprescindibles del canal tant dins com fora dels Estats Units.

Després d’anunciar-se que, ara com ara, no hi haurà una segona temporada de Dexter: New Blood, es confirma ara que, com ja s’havia especulat, la marca sí que continuarà viva a través d’una preqüela. Chris McCarthy, president i CEO de Paramount, assegura que han encarregat una nova ficció sobre el famós assassí, aquesta vegada ambientada abans dels successos transcorreguts en la sèrie original.

Segons Deadline, el projecte es desenvoluparà a la ciutat natal de Dexter, Miami, i relatarà la història del personatge principal al mateix temps que incorporarà trames d’altres assassins en sèrie de l’època. A més, en contradicció amb el que la cadena va afirmar fa uns quants dies, sí que sembla força probable que New Blood tingui continuïtat amb una segona tanda de capítols, però “no a curt ni a mitjà termini”.

En relació amb Billions, el mateix mitjà assegura que hi ha fins a quatre projectes d’spin-off a càrrec dels creadors Brian Koppelman i David Levien. Totes aquestes ficcions estan en desenvolupament, segons McCarthy, mentre que la setena temporada de la sèrie original és en fase de producció amb vista a poder estrenar-se a final d’aquest 2023.

Quant a les noves sèries, Billions: Miami s’ambientarà en el món de l’aviació privada, Billions: London explorarà el món de les finances al Regne Unit, Millions presentarà diversos personatges en la trentena aspirants a magnats en el món de les finances a Manhattan, i Trillions es basarà en les històries fictícies de les persones més riques del món.

tracking