cultura

Classe d'acroioga

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Classe d'acroioga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

Jornada per donar suport i col·laborar amb l’associació Po

10.45 h Espectacle infantil amb el saxofonista David Amat.

11.30 h. Contacontes a càrrec de Vanessa Silva, La màgia dels colors.

12.30 h Jocs de dansa i ritmes de Líquid Dansa.

13.30 h Batukada a l’Escola Andorra de Santa Coloma.

Escola Andorrana de Santa Coloma. Andorra la Vella.

Classe d’acroioga

L’acroioga és una activitat divertida i amena que es practica en parella o en grup. És una fusió entre el ioga, l'acrobàcia i el massatge tailandès. Amb Mauro Canacho. Hora: 19.30 h. Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

Concurs internacional d’escultura monumental sobre neu

El Comú d'Encamp recupera el format tradicional del concurs, que tindrà la participació d’escultors internacionals, tal com havia tingut lloc abans de la pandèmia. Plaça de l’Església. Encamp.

VISITA

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una manera distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Hora: 15 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna a Escaldes-Caldea

Explorarem la parròquia, una part de les seves escultures, monuments i l'arquitectura d'avantguarda, en què la il·luminació juga un paper significatiu. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Khrôma. L’univers emocional del color és una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 28 de febrer.

‘Fernand Léger’

El pintor Fernand Léger creà un nou llenguatge particular i vitalista que expressa la modernitat de la primera meitat del segle XX.

Centre d’Art. Escaldes. Fins al 18 de febrer.

‘Històries per viure’

11 fotografies que componen la mostra i que recull el retrat d'històries de pacients d’Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat dels donants. Mostra de la fotògrafa Chiqui Novis. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 26 de febrer.

‘N’hi ha per llogar-hi cadires’

Cadires petites, grosses, de colors, de fusta, entapissades o de reixeta! N’hi ha de tota mena. Ves a La Llacuna i hi veuràs la col·lecció de cadires restaurades. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de febrer.

‘Històries enllaçades’

El curs jove de l’Escola d’Art presenta Històries enllaçades, una exposició en què ens mostren els seus llibres il·lustrats amb uns grans dots d’originalitat. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 2 de març.

tracking