cultura

12a Calçotada popular

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

12a Calçotada popular

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

‘Els déus i les deesses de l’aigua’

L’aigua és un dels elements més importants per l’ésser humà, és bàsica per a la supervivència! Per això els humans han intentat, des de sempre, unir l’aigua amb mites i divinitats, intentant que existís algú que pogués controlar aquest element. Vine a conèixer els déus i les deesses de l’aigua! Hora: de 10.30 a 12.30 h. Centre d’art. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

12a Calçotada popular

12a calçotada popular d’Escaldes-Engordany. Preu del tiquet: 7,5 euros. Hora: 13.30 h. Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Martha Roquett

Concert de la Martha Roquett a The Lobby Bar. Hora: 20.30 h. Hotel Golden Tulip Andorra Fènix. Escaldes-Engordany.

Experiència de realitat virtual

Gaudeix d’una experiència de realitat virtual i competeix amb els teus amics per ser el millor del joc. Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Vibrand en clau de soul

La banda interpretarà els temes que més t’agraden d’artistes com Sting, Beatles, Stevie Wonder, Nina Simone James Brown, Aretha Franklin i Bruno Mars, entre molts altres, d’una manera sorprenent. Hora: 21.30 h. Font Andorra Hostel. La Massana.

John Holt

John Holt funky house amb ritme per sopar i fer una copa. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

TALLERS

Elaboració d'espelmes - Canya als Museus

Taller a càrrec d’Autèntic Abelles. Preu: 6 euros. Hora: 11 h. Museu Casa Rull. La Massana.

ACTIVITATS

Concurs internacional d’escultura monumental sobre neu

El comú d’Encamp recupera el format tradicional del concurs, que comptarà amb la participació d’escultors internacionals, tal com havia tingut lloc abans de la pandèmia. Plaça de l’Església. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Fernand Léger’

El pintor Fernand Léger creà un nou llenguatge particular i vitalista que expressa la modernitat de la primera meitat del segle XX. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de febrer.

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge així com algunes de les pàgines del còmic. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 28 de febrer.

‘N’hi ha per llogar-hi cadires’

Cadires petites, grans, de colors, de fusta, entapissades o de reixeta! N’hi ha de tota mena. Atansa’t a la Llacuna i veuràs la col·lecció de cadires restaurades al taller de restauració de l’Escola d’Art.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de febrer.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Khrôma. L’univers emocional del color és una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

tracking