Richy Vuelcom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Richy Vuelcom

Melòdic house amb Richy Vuelcom per gaudir del teu còctel. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

VISITA

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una manera distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Hora: 15 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna a Escaldes-Caldea

Explorarem la parròquia, una part de les seves escultures, monuments i l'arquitectura d'avantguarda, en què la il·luminació juga un paper significatiu.

Hora: 19 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

Pilar Jaraute

En aquesta mostra podrem veure, sobretot, paisatges, molts dels quals es poden reconèixer, i com a obra estrella presenta un tríptic fet en una finestra antiga on en obrir els porticons podem admirar un paisatge de muntanya. Biblioteca Comunal. La Massana.

Fins al 4 de febrer.

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia. Ambaixada d’Espanya a Andorra.

Fins al 8 de febrer.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Museu Thyssen Andorra. Escaldes. Fins al 8 de gener.

Històries per viure

Descobreix l'exposició fotogràfica Histò̀ries per viure, de la fotògrafa i infermera del SAAS Chiqui Novis. Es tracta d'una mostra que convida a reflexionar al voltant del gest generós de la donació d'òrgans i l'oportunitat de vida que aquest gest implica. Sala d’exposicions del Comú. Encamp. Fins al 9 de gener.

‘Affatus’

Una exposició fruit del recorregut al llarg de la producció de l’artista Eve Ariza, des del seu inici fins a l’exhibició de les darreres obres inèdites. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 14 de gener.

Vasarely. De l’art òptic al Folklore planetari

La mostra és formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Aix-en-Provence i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘Fernand Léger. Un univers lluminós i transparent’

El pintor Fernand Léger creà un nou llenguatge particular i vitalista que expressa la modernitat de la primera meitat del segle XX. Una mostra en què es pot contemplar el llenguatge mitjançant el qual Léger va deixar anar la seva revolucionària interpretació de la realitat a través de figures imponents i d’una original concepció del color deslligat de la forma. Centre d’Art d’Escaldes. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de febrer.

tracking