Alguns capítols de 'La Casa del Dragón' ja van circular per Internet fins i tot abans de l'estrena.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com cada any per aquestes dates, el portal TorrentFreak ha revelat quines són les sèries més piratejades de l’any a tot el món. La web ha recopilat les dades de BitTorrent i altres fonts per publicar un llistat format per deu ficcions.

10. Andor (Disney+). La preqüela de Rogue One es va estrenar el setembre del 2022. Ocupa l’últim lloc d’un rànquing en el qual la meitat dels títols són produccions originals de Disney+.

9. She-Hulk (Disney+). Dues sèries de Marvel Studios formen part de la llista. Una és aquesta comèdia, que va començar l’agost del 2022 a Disney+ i que mostra la transformació de Jennifer Walters (Tatiana Maslany) en Hulka.

8. Stranger Things (Netflix). Després d’una llarga espera, un dels vaixells insígnia de Netflix va tornar amb el primer volum de la quarta temporada al maig del 2022. El segon va arribar a la plataforma d’streaming al juliol.

7. El libro de Boba Fett (Disney+). Aquesta producció de l’univers Star Wars figura en el llistat després d’haver debutat a final del 2021.

6. Obi-Wan Kenobi (Disney+). Obi-Wan (Ewan McGregor) va liderar la seva pròpia sèrie, estrenada al maig a Disney+. El títol és ambientat 10 anys després dels fets mostrats a Star Wars: La Venjança dels Sith.

5. Halo (Paramount+). La sèrie basada en la saga de videojocs Halo es va estrenar al març del 2022 a Paramount+, que està disponible als EUA i Llatinoamèrica. Aquí, de moment, només es pot veure legalment comprant-la en format físic.

4. Caballero Luna (Disney+). Les diferents identitats del personatge interpretat per Oscar Isaac es van presentar a través de Disney+ al març del 2022. El quart lloc del títol en aquest rànquing demostra l’interès que susciten les sèries de Marvel Studios.

3. The Boys (Amazon Prime). La medalla de bronze és per a una de les ficcions estrella d’Amazon. La tercera temporada de The Boys es va estrenar al juny del 2022.

2. El Señor de los Anillos: los Anillos de Poder (Amazon Prime). Era una de les sèries més esperades del 2022 i ocupa el segon lloc del llistat. L’ambiciosa adaptació dels llibres de J. R. R. Tolkien va debutar al setembre a Amazon.

1. La Casa del Dragón (HBO Max). La sèrie de l’univers Joc de Trons és la més piratejada del 2022, a la qual cosa va contribuir que alguns dels episodis de la primera temporada circulessin per Internet dies abans de l’estrena oficial.

tracking